foto: Juris Vaidakovs
FOTO: cilvēki no automašīnām bauda koncertu un skatās kino - tā Mārupē atklāj "Saulrieta koncertu" sezonu
Ar pašmāju džeza un fanka grupas „Very Cool People” uzstāšanos atpūtas parkā "JIP Mārupīte" atklāta "Saulrieta koncertu" sezona.
Mūzika
2020. gada 28. maijs, 09:40

FOTO: cilvēki no automašīnām bauda koncertu un skatās kino - tā Mārupē atklāj "Saulrieta koncertu" sezonu

Jauns.lv

Jau divus gadus šie pasākumi, kas notiek aktīvās atpūtas centrā "JIP Mārupīte”, izcēlušies ar patīkamu atmosfēru un lielisku muzikālo baudījumu. 27. maijā "Saulrieta koncertu” trešā sezona tika atklāta ar grupas "Very Cool People" uzstāšanos un filmas "Blakus” rādīšanu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Saulrieta koncertu trešās sezonas atklāšana Mārupē

Ievērojot visus ar koronavīrusa pandēmiju saistītos drošības pasākumus, 2020. gada 27. maijā aktīvās atpūtas parkā "JIP Mārupīte" trešo sezonu uzsāka ...

gallery icon
55

Šovasar „Saulrieta koncerti” ir īpaši – ievērojot piesardzību koronavīrusa pandēmijas ārkārtas situācijas laikā, koncertus un kino seansus apmeklētāji var vērot, atrodoties vieglajā transportlīdzeklī, turklāt šim nolūkam sarūpētas pat lielākais brīvdabas kinoekrāns Baltijā.

Paredzams, ka pasākumi visas vasaras garumā notiks katru trešdienu un piektdienu vakaros aktīvās atpūtas parkā “JIP Mārupīte” un tos apvienos nosaukums “Saulrieta koncerti Mārupē ar Drive-in kino.” Sezonas otrajā pasākumā, 29. maijā, uzstāsies grupa „Gapoljeri”, bet uz lielā ekrāna paredzēts projicēt ASV komēdiju ar Deniju DeVito „Cīsiņsuns.”

"Saulrieta koncerti Mārupē ar Drive-in kino" - tas ir pasākumu cikls, kas visas vasaras garumā notiek Mārupē. Tā ir vieta, kur, neizkāpjot no auto, baudīt kvalitatīvu mūziku, īpaši izvēlētu filmu, lielisku atmosfētu un ēdienu, pārsteidzošu dabu un neaizmirstamus saulrietus. "Saulrieta koncerti Mārupē ar Drive-in kino" ir piemērota brīvā laika pavadīšanas iespēja ģimenēm ar bērniem, pasākuma programmas muzikālā daļa tiek piemērota dažādām muzikālām gaumēm, radot piemērotu kulturālo baudījumu dažādām vecuma grupām.