foto: Facebook / @stambroseparish
Interneta jokdari pieķērušies priesterim, kurš šaudījies ar svēto ūdeni no rotaļu pistoles. Pats garīdznieks ir sajūsmā
Priesteris Timotijs
Trakā pasaule
2020. gada 19. maijs, 14:19

Interneta jokdari pieķērušies priesterim, kurš šaudījies ar svēto ūdeni no rotaļu pistoles. Pats garīdznieks ir sajūsmā

Jauns.lv

Par interneta sensāciju mēnesi pēc Lieldienām kļuvis Mičiganas baznīcas priesteris Timotijs Pelcs, kurš svētkos pandēmijas laikā izlēmis nedaudz izklaidēties, svēto ūdeni uz ticīgajiem raidot ar ūdenspistoli, ziņo CNN.

Timotijs Pelcs ir priesteris Svētā Ambrozija draudzē Mičiganā. Lai gan attēlus ar priestera jautrošanos baznīca publicējusi jau 12.aprīlī, interneta asprāši tos uzgājuši vien tagad.

Priesteris Timotijs ticīgos apšauda ar svēto ūdeni

Par interneta sensāciju mēnesi pēc Lieldienām kļuvis Mičiganas baznīcas priesteris Timotijs Pelcs, kurš svētkos pandēmijas laikā izlēmis nedaudz izklaidēties, svēto ...

gallery icon
10

Izmantojot dažādas bilžu apstrādes metodes, mākslinieki garīdznieku padarījuši par videospēļu varoni, draudīgu slepkavnieku un ugunsdzēsēju izpalīgu.

Kā atklāj pats mācītājs, viņam vislabāk patīk attēls, kurā viņš ellē cīnās pret dēmoniem. 

Priesteris Timotijs stāsta, ka pirms Lieldienu dievkalpojuma kopā ar citiem garīdzniekiem apsprieda drošus iesvētīšanas variantus. Galu galā visi nolēmuši svētā ūdens izdalīšanai izmantot ūdenspistoli, bet pats garīdznieks nostājās pie baznīcas ieejas, tērpies pilnā aizsargtērpā. Ticīgajiem vajadzēja vienkārši piebraukt pie baznīcas vārtiem ar automašīnu, un tur stāvošais priesteris Timotijs viņus svētīja no ūdenspistoles.

"Ja tu nespēj gūt prieku no savas ticības, kas gan spēj tevi iepriecināt?" jautā priesteris. "Šīs memes ir ārkārtīgi smieklīgas. Neviens tās neizbauda tik ļoti, cik es." Viņš norāda, ka ir svarīgi paliekošas atmiņas par baznīcu radīt tieši bērniem, parādot viņiem, ka spējam šādā laikā būt pozitīvi.

Tomēr priesteris Timotijs atklāj, ka šī bijusi pirmā un pēdējā reize šogad, kad viņš apšaudījis ticīgos. 

Tēmas