foto: Publicitātes foto
Baudīt kino, neizkāpjot no auto, piedāvās arī Ķīpsalā
Kino
2020. gada 15. maijs, 14:40

Baudīt kino, neizkāpjot no auto, piedāvās arī Ķīpsalā

Jauns.lv

No sestdienas, 16. maija, Ķīpsalas izstāžu centra stāvlaukumā sāks darboties Drive in Kino jeb iespēja baudīt filmas jebkurai gaumei, sēžot savā auto. Komēdijas, drāmas, romantika un asa sižeta filmas un, protams, multfilmas no lielākajām starptautiskajām filmu studijām. Drive in Kino Ķīpsala piedāvās baudīt divus līdz četrus seansus dienā. Brauc vienatnē vai sasēdini savējos – vienai automašīnai jāiegādājas tikai viena biļete.

Āra kino ir aizgūts no Amerikas, kur šāds formāts tapa jau pagājušā gadsimta otrajā desmitgadē. Šobrīd, kad ir liegti teju visi kultūras pasākumi, Latvijā brīvdabas auto-kino no 12. maija ir atļauts un nu arī pieejams Rīgā, Ķīpsalas izstāžu centra stāvlaukumā. Filmu saraksts un biļetes pieejamas driveinkino.lv.

Uz Drive in Kino Ķīpsala var doties tikai automašīnā un izkāpšana no transportlīdzekļa nebūs atļauta. Ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus, automašīnas tiks novietotas ar 2 metru distanci. Citiem transportlīdzekļiem, t.sk. auto ar atvērtu virsbūvi, velosipēdistiem, motocikliem, kā arī kājāmgājējiem, dalība pasākumā ir liegta. Dodoties uz Drive in Kino Ķīpsala, jāievēro atļautā spēkrata ietilpība, kā arī pulcēšanās vienas mājsaimniecības ietvaros, bet biļete uz vienu auto ir jāpērk tikai viena. Līdzi varat ņemt arī savas iecienītās uzkodas un dzērienus, lai kino piedzīvojums būtu vēl patīkamāks. Filmas skaņa tiks nodrošināta caur radio FM viļņiem, tādēļ radio ir svarīgs katrā mašīnā.

foto: Publicitātes foto

Kino seansus rīko SIA Euroshow Audio kopā ar SIA Rentadisplay. Organizatoru izvēlētā filmu programma prezentēs kvalitatīvu, asprātīgu un jau iemīļotu saturu no lielākajām starptautiskajām studijām – Paramount, Fox, Universal, kā arī izplatītāja ACME pārstāvētās Eiropas un arī Latvijā tapušās filmas.

Seansu saraksts un biļetes atrodamas šeit

Pirms doties uz Drive in Kino Ķīpsala, organizatori aicina izvērtēt savu veselības stāvokli un neapmeklēt pasākumu, ja ir elpceļu infekcijas slimības simptomi (drudzis, klepus, elpas trūkums), kā arī, ja uz personu attiecas pašizolācijas, karantīnas vai izolācijas nosacījumi, atbilstoši Ministru kabineta 2020. gada 12. marta rīkojuma Nr. 103 „Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu” 4.12. apakšpunktā.

Tēmas