foto: Publicitātes (Lauris Vīksne)
"Es ļoti vēlos izjust Eirovīzijas lielo skatuvi" - Samanta Tīna nejūtas emocionāli pabarota
Samanta šogad kļuva par konkursa "Supernova" uzvarētāju.
Mūzika
2020. gada 7. maijs, 10:35

"Es ļoti vēlos izjust Eirovīzijas lielo skatuvi" - Samanta Tīna nejūtas emocionāli pabarota

Jauns.lv

Pavisam drīz – 16. maijā – atceltā Eirovīzijas dziesmu konkursa vietā notiks vērienīgs tiešsaistes koncerts “Shine a Light”, kur ar savu dziesmu “Still Breathing” piedalīsies arī Samanta Tīna.

Lai arī dziedātāja ir priecīga un pateicīga par iespēju “paliecmājās” laikā savu valsti populārajā konkursā pārstāvēt vismaz attālināti, tomēr televīzijas sievietēm “STV Pirmā!” realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” skatītājiem viņa atklāj, ka lielā Eirovīzijas skatuve viņu joprojām vilina. Tāpat kā iespēja klātienē izjust klausītāju emocijas un sevi parādīt plašajai pasaulei.

Samantas Tīnas emocijas pēc uzvaras "Supernovā"

65.Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā maijā Nīderlandes pilsētā Roterdamā Latviju šogad pārstāvēs Samanta Tīna ar dziesmu "Still Breathing", kas sestdienas vakarā ...

gallery icon
8

“Eirovīzija ir viens no maniem līdz šim nesasniegtajiem sapņiem un mērķiem skatuves dzīvē, manu ambīciju apmierināšana. Ļoti vēlos izjust Eirovīzijas lielo skatuvi un ir tik grūti aprobežoties tik vien kā ar tās virtuālo versiju. Tas mani emocionāli nepabaro. Gribu reiz izbaudīt tik iespaidīgo auditoriju, ar kuru dalīties enerģijā, jo tās man ir ļoti daudz. Un esmu pārliecināta, ka šī enerģijas apmaiņa būtu starp mums notikusi tur, uz lielās skatuves. Tas ir tas, pēc kā es alkstu, un tas ir tas, ko man nez kāpēc neizdodas sasniegt,” par savām likstām ar Eirovīzijas dziesmu konkursu pajoko dziedātāja.

Tāpat viņa neslēpj - brīdis, kad koncertos ļaudis dzied un dejo līdzi, kliedz “atkārtot”, sauc dziedātājas vārdu un aicina uz skatuvi vēlreiz, aplaudē un smaida, ir pavisam īpašs un to unikālo enerģijas apmaiņu iespējams izjust tikai klātienē.

"Supernova 2020" fināla šovs

LTV autoru un izpildītāju konkursā “Supernova 2020”deviņu finālistu konkurencē TV skatītāju balsojumā triumfēja Samanta Tīna, kura ar dziesmu “StillBreathing” šī ...

gallery icon
112

Samantas Tīnas dziesmas "Still Breathing" prezentācija

2019. gada 29. novembrī tirdzniecības centrā "Riga Plaza" notika dziedātājas Samantas Tīnas jaunās dziesmas "Still Breathing" un tās videoklipa prezentācija.

gallery icon
110