Bijonsē dārgais vīrs krāpis sievu ar Riannu!
Ap 2005. gadu Jay-Z bijusi dēka ar tolaik vēl nepazīstamo dziedātāju Riannu, kā rezultātā Bijonsē uz gadu pašķīrusies no repera. Jaunās biogrāfiskās grāmatas autors uzskata, ka pērn plaši apspriestais skandāls liftā izcēlies tāpēc, ka Jay-Z gribējis apmeklēt Riannas rīkotu „afterparty” ballīti, bet sieva to aizliegusi.
Slavenības
2015. gada 26. oktobris, 19:19

Bijonsē dārgais vīrs krāpis sievu ar Riannu!

Jauns.lv

Jauniznākušajā biogrāfiskajā grāmatā par R’n’B dīvas Bijonsē (34) dzīvi, atklāts, ka vīrs reperis Jay-Z (45) krāpis viņu ar popzvaigzni Riannu (27).

Bijonsē un Jay-Z sāka satikties 2000. gadā, bet pēc kāda laika uz gadu izšķīrās. Tas bija ap 2005. gadu, kad Jay-Z strādāja par tolaik 17 gadus vecās barbadosiešu dziedātājas Riannas menedžeri un gatavojās izdot meitenes debijas singlu „Pon De Replay”. Ātri vien izplatījās baumas par abu uzsākto dēku. Daudzi uzskatīja, ka tas ir tikai reklāmas triks, lai vairotu nevienam vēl nepazīstamās dziedātājas popularitāti. Taču Bijonsē „nebija droša, ko domāt par šo situāciju.”

Šokējošā atklāsme atrodama neautorizētajā biogrāfiskajā grāmatā, ko sarakstījis pasaulē atzītais autors Dž. Rendijs Taraborelli „Becoming Beyonce: The Untold Story” („Kļūstot par Bijonsē: Nepastāstītais stāsts”).

Bijonsē pārstāvji vēl nav snieguši komentārus par biogrāfiskajā grāmatā pausto viedokli.

Bijonsē un Jay-Z ir precējušies kopš 2008. gada un ir vecāki trīs gadus vecai meitiņai Blū Aivijai.

Intervijā izdevumam „Entertainment Tonight” Taraborelli norāda, ka pārim bijis daudz strīdu, līdz viņi nonākuši līdz laulībai.

Pēc tam, kad 2005. gadā paklīda baumas par Jay-Z romānu ar Riannu, Bijonsē pārtrauca attiecības. „Viņi šķirti pavadīja aptuveni gadu, jo Bijonsē nebija pārliecināta, ko domāt par šo situāciju ar Riannu,” apgalvo Taraborelli.

„Taču tagad droši var teikt, ka Rianna un Bijonsē ir draudzenes,” norādījis rakstnieks.

Taraborelli arīdzan uzskata, ka pērn liftā notikušajam skandālam, kurā Bijonsē māsa Solānža iesita svainim, ir vistiešākais sakars ar neatrisinātajiem pagātnes jautājumiem. Daudziem nebija saprotams, par ko tik ļoti aizsvilās Solānža, lai liftā ar dūrēm mestos virsū māsas vīram un sistu viņam pa seju. Kāds no Bijonsē tuviem cilvēkiem apgalvo, ka dzirdējis skandāla aculieciniekus sakām, ka Jay-Z gribējis apmeklēt Riannas rīkoto „Met Gala” „afterparty” ballīti, bet Bijonsē to aizliegusi. Savukārt Solānža saniknojusies, ka pēc visa pagātnē notikušā svainis vēl uzdrīkstas izteikt šādu līgumu.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press