Maksima Galkina un Allas Pugačovas kopdzīves ainiņas

Krievu humorista Maksima Galkina un estrādes dīvas Allas Pugačovas kopdzīves ainiņas.

gallery icon
79
Slavenības
2020. gada 27. aprīlis, 12:56

Maksims Galkins pastāsta, vai ar sievu Allu Pugačovu ir noslēdzis laulības līgumu

Jauns.lv

Krievijas humorists Maksims Galkins un estrādes primadonna Alla Pugačova ir viens no kaimiņzemes slavenākajiem un droši vien arī visvairāk pelnošākajiem pāriem. Nu Galkins pastāstījis, kādas tad viņu ģimenē ir attiecības ar naudu.

Galkins un Pugačova apprecējās 2011. gadā. Tolaik tika mēļots, ka Alla likusi Maksimam parakstīt laulības līgumu - viņa taču bija pieprasīta zvaigzne, saņēma krietnus honorārus, bet Galkins tikai bija ceļā uz slavas zenītu, lai gan, protams, arī pelnīja ne maz.

"Mums nav laulības līguma," šīs runas tagad atspēko Galkins, kura sacīto citē interneta medijs "StarHit". "Mūsu gadījumā mēs ar Allu vispirms desmit gadu kopā nodzīvojām, tad apprecējāmies, pēc tam salaulājāmies. Tātad izgājām laika pārbaudi."

Galkins arī atklāj, ka viņu ģimenē nekad nav bijis dalījuma - tava vai mana nauda. "Alla daudz pelnīja, es daudz pelnīju - un vienmēr viss ir bijis kopīgs," tā humorists. Beidzamajos gados gan Alla uz skatuves teju vispār nav kāpusi, tātad ģimenes budžetu nepapildina tā, kā ierasts. Un viņa intervijās jau teikusi, ka tagad jūtas ļoti laimīga, ka vīrs viņu spēj nodrošināt.

Allas Pugačovas un Maksima Galkina dvīņu piecu gadu jubilejas svinības

Allas Pugačovas un Maksima Galkina dvīņu piecu gadu jubilejas svinības.

gallery icon
41