Bijusī NRA galvenā redaktore Daukšte tagad strādās RīgaTV 24
TV
2020. gada 20. aprīlis, 18:16

Bijusī NRA galvenā redaktore Daukšte tagad strādās RīgaTV 24

Jauns.lv

RīgaTV 24 sāk raidījumu ciklu “Teorija & Prakse”, kura mērķis ir analizēt un diskutēt par valsts un sabiedrības attīstības scenārijiem vīrusa COVID-19 pandēmijas izraisītās krīzes laikā un pēckrīzes periodā.

Raidījumu vadīs žurnāliste Anita Daukšte, kura ilgus gadus vadīja Neatkarīgo Rīta Avīzi. Viņa uzsver, ka tas ir liels izaicinājums – veidot diskusiju par lielo nezināmo – līdz šim nepiedzīvotas krīzes pārvarēšanu Latvijā un kā tā ietekmēs mūsu turpmāko dzīvi.  “Vīrusa COVID-19 krīze nolikusi mūs lielā nezināmā priekšā: kā dzīvosim turpmāk?  Vai pastāv teorijas, kā atguvušies ļaudis un valstu ekonomikas pēc nozīmīgiem satricinājumiem? Un kā tās tiek realizētas praksē? “Gribēja, kā labāk, sanāca kā vienmēr” – vēsta tautas gudrība. Vai tāda ir nolemtība, kas skars arī Latviju? – šie ir jautājumi, uz kuriem atbildes meklēs raidījums, norāda Anita Daukšte. 

Kanāla RīgaTV 24 direktors Klāvs Kalniņš norāda, ka televīzijas komanda jūtas pagodināta par tik spēcīgas un profesionālas žurnālistes pievienošanos komandai: “Vairākus gadus Anita Daukšte ir strādājusi rakstošajos medijos, bet tagad savus spēkus izmēģinās televīzijā, veidojot un vadot savu diskusiju raidījumu “Teorija & Prakse”. Ir patiess prieks, ka tik augsti profesionāla žurnāliste sava raidījuma veidošanai ir izvēlējusies sadarboties ar mūsu televīziju!”

“Līdz šim RīgaTV 24 komandai ir pievienojušies vairāki spēcīgi žurnālisti, kas iepriekš strādājuši rakstošajos medijos, piemēram, Armands Puče, Māris Zanders, Arno Jundze, Kārlis Streips un tagad arī Anita Daukšte pievienojas komandai un ir gatava mest sev izaicinājumu un iziet no savas komforta zonas. Ceram uz veiksmīgu un ilggadēju sadarbību!” prieku par profesionālas un spēcīgas žurnālistes pievienošanos komandai neslēpa RīgaTV 24 direktors Klāvs Kalniņš.