foto: Publicitātes
TV šovmenim Ērikam Palkavniekam jauns bizness - viņa kupolveida teltij ezera krastā milzu piekrišana
Ēriks Palkavnieks.
Slavenības
2020. gada 10. aprīlis, 19:44

TV šovmenim Ērikam Palkavniekam jauns bizness - viņa kupolveida teltij ezera krastā milzu piekrišana

Jauns.lv

TV šovmenis un improvizācijas aktieris Ēriks Palkavnieks savai jaunatklātajai atpūtas vietai “DiDille” Drustos pie Draudzesskolas ezera nedēļas laikā savācis rezervācijas teju uz visu vasaru.

Kamēr daudzi šovbiznesa un kultūras ļaudis vēl tikai funktierē, kā nopelnīt iztikšanai, komiķa Jāņa Skuteļa ekrāna kompanjons, improvizators un TV3 seja Ēriks Palkavnieks ķēries pie jauna biznesa, sperot pirmos, itin pārliecinošos soļus lauku tūrisma industrijā.

Aptuveni pirms nedēļas Ēriks Palkavnieks nāca klajā ar lūdzošu aicinājumu draugiem “uzmest aci” viņa jaunajam biznesam, kā arī padalīties tālāk ar informāciju, daloties vēstījumā sociālās saziņas vietnē "Facebook".

“Piedāvāju brīnišķīgu vietu atpūtai, pašizolācijai, pašiedvesmai vai vienkārši laiskām brīvdienām dziļi laukos kupolveida teltī. Ja kāds jums prasa, kā šo vietu sauc, sakiet - DiDille. Kad vaicā, kur atrodas - atbildiet Vidzemes augstienē, Drustos, pie Draudzesskolas ezera, 1,5 h brauciena attālumā no Rīgas. Ja interesējas, kādas ērtības tur ir, sakiet - visas - siltais/aukstais ūdens, labierīcības, apkure, kondicionieris, virtuves zona ar plītiņu, tējkannu, ledusskapi un virtuves piederumiem, wifi. Ja vēlas zināt, cik cilvēku var sarūmēties, sakiet, ka četri. Ja urda ziņkāre, vai var, guļot gultā skatīties pīles un gulbjus - noteikti, tāpat kā skaitīt zvaigznes naktī, karsējoties privātajā kublā ar hidromasāžu. Ja vēlas zināt, cik maksā - sākot no 85 eur par nakti. Vairāk informācijas un rezervācijas www.didille.com,” vēstīja Ēriks Palkavnieks.

Nu viņš vēsta, ka atsaucība bijusi necerēti liela, un rezervāciju kalendārā, kas skatāms atpūtas vietas mājas lapā, redzams, ka kopolveida glempings par 85 eiro naktī faktiski bijis “uz izķeršanu”. Proti, aprīlī un maijā uz iespēju pabaudīt romantiku ezera krastā rezervēti pilnīgi visi datumi, jūnijā un jūlijā vēl pieejamas tikai dažas dienas, un viesi pieteikušies jau uz vairākiem datumiem arī augustā un septembrī.