foto: no privātā arhīva
Pašmāju "čipendeils” Gustavs Vītoliņš spiests mainīt nodarbošanos
Gustavs māk arī ar cirvi rīkoties, ja vajag. Bet labāk gan viņš gribētu palīdzēt kādam nopļaut mauriņu.
Slavenības
2020. gada 12. aprīlis, 08:22

Pašmāju "čipendeils” Gustavs Vītoliņš spiests mainīt nodarbošanos

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Puišu erotiskās deju grupas MEN’$ dalībnieks Gustavs Vītoliņš vīrusa Covid-19 pandēmijas laikā meklē darbu un piesakās par zāles pļāvēju Mārupē.

Puišu striptīza grupas "MEN'$" 2020. gada kalendāra prezentācija

2019. gada 19. septembrī kokteiļbārā “Violet” puišu striptīza grupa "Male Empire Night out Show" ("MEN'$") prezentēja savu 2020. gada kalendāru.

gallery icon
60

Gustavs Vītoliņš kopā ar domubiedriem – citiem atlētiskiem, seksīgiem vīriešiem – regulāri uzstājās gan dzimtenē, gan ārpus tās. Pērn pieci mēneši tika aizvadīti divās turnejās pa visu pasauli, sniegti vairāk nekā simt šovi dažāda mēroga atpūtas vietās – teātros, naktsklubos, restorānos, banketu zālēs, krogos. Latviešu „čipendeils” vēl salīdzinoši nesen stāstīja, ka sievietes, kas nāk uz šoviem, ir visdažādākās: „Sākot no 20 gadu jaunām meitenēm un beidzot ar kundzītēm cienījamā vecumā. Ir gadījies, ka mūsu šovā pat tiek svinētas 70 gadu jubilejas.”

Tagad dīdžejs un dejotājs sociālajos tīklos publicējis ziņu, ka piedāvā zāliena aerācijas un pļaušanas pakalpojumus. Sludinājumā, kas ievietots sociālajos tīklos, Vītoliņš plaši aprakstījis iespējamo pakalpojumu klāstu, kas saistīts ar zāliena uzturēšanu.

Citas interesantākās ziņas lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" svaigākajā - dubultajā - numurā!