foto: no "Instagram"
Paliec mazmājiņās! Reinis Sējāns braši pozē ķemertiņā
Grupas “Instrumenti” mūziķis Reinis Sējāns, izslējies kājās ķemertiņā, demonstrē savus pašizolēšanās laika darbarīkus – āmuru un urbi.
Slavenības
2020. gada 7. aprīlis, 13:49

Paliec mazmājiņās! Reinis Sējāns braši pozē ķemertiņā

Jauns.lv

Grupas “Instrumenti” mūziķis Reinis Sējāns, ko daudzi atpazīst arī kā TV šova “X faktors” žūrijas locekli, demonstrē, kā dīkstāves periodu pavada, apbruņojies ar urbi un āmuru.

Izskatās, ka arī Reinis Sējāns pievērsies neoficiālajai pozitīvisma kampaņai, ko sociālajos tīklos izvērsuši daudzi sabiedrībā zināmi ļaudis, kas šajā sabiedrību nomācošajā, satraucošajā un grūtajā laikā tautu cenšas iepriecināt un uzmundrināt ar jestriem sadzīviskiem mirkļiem.

Reinis Sējāns nenoliedzami ir populārs skatuves mākslinieks un līdz brīdim, kad ārkārtējās situācijas dēļ tika nostopēti visi saviesīgie pasākumi un jelkāda ļaužu pulcēšanās, kā zināms, bieži piedalījās dažādās fotosesijās. Nu savas prasmes viņš liek lietā, ņemdams rokās instrumentus un pozējot...āra tualetē.

Par to, vai ķemertiņš ir paša darināts, Reinis pagaidām nav paziņojis, taču lepni nācis klajā ar savu interpretāciju par solidāro saukli “Paliec mājās”, pārdēvēdams to pa savam – uz “Paliec mazmājiņās!”