Ainars Virga intervijā žurnālam "Kas Jauns"

Mūziķis Ainars Virga intervijā žurnālam "Kas Jauns" 2019. gada februārī.

gallery icon
35
Slavenības
2020. gada 7. aprīlis, 12:12

"Ir sacelta pārāk liela ažiotāža," - tā par koronavīrusu domā rokmūziķis Ainars Virga

Jauns.lv

6. aprīlī populārais rokmūziķis Ainars Virga svinēja 56. dzimšanas dienu. Viņš portālam Jauns.lv atklāja, ka Covid-19 pandēmija viņa jubileju neesot izjaukusi, jo dzimšanas dienas svinības taču pats nekad nerīkojot.

Mūziķis stāsta, ka tagad viņa ikdiena ir teju tāda pati, kā līdz šim bijis. "Protams, ievēroju visus drošības pasākumus. Piemēram, braucot uz tirgu pēc medus, lietoju sejas aizsargmasku. Ikdienā pārvietojos tikai ar velosipēdu un jūtos droši,” pastāsta Liepājā dzīvojošais rokmūziķis. Taujāts, kā rit viņa ikdiena pandēmijas laikā, Virga nedomājot atbild: „Es strādāju. Gatavojos vienam lielam pasākumam Liepājas stadionā - dižkoncertam "Dzimtā valoda", kurā uzstāsies gan grupa "Līvi", gan citi Latvijā zināmi un atzīti mūziķi.”

Ainara Virgas 55. dzimšanas dienas koncerts Liepājas koncertzālē "Lielais Dzintars"

gallery icon
76

Virga pastāsta, ka cenšas neietekmēties no saceltās ažiotāžas par Covid-19 bīstamību. „Līdz šim es neredzu nekādu pamatu satraukumam. Saslimušo ir maz, iedzīvotāji cenšas ievērot visus norādījumus, lai izvairītos no inficēšanās. Nekas šobrīd neliecina, ka draudētu kādas briesmas. Tā ažiotāža Latvijā ir sacelta par lielu. Es personīgi vispār ziņas neskatos, bet mana mamma mani apgādā ar jaunāko informāciju, sūtot īsziņas par saslimušo skaitu Latvijā,” pastāsta rokmūziķis.