foto: Juris Rozenbergs
Krīze Magones attiecībās ar Žani? Jau izskan runas par šķiršanos
Vēl nesen Magones dzejas grāmatas atklāšanā ģimene bija kā viens vesels.
Trakā pasaule
2020. gada 17. marts, 07:29

Krīze Magones attiecībās ar Žani? Jau izskan runas par šķiršanos

Jauns.lv

Populārā dzejniece un šovu zvaigzne Magone Šutoviene kanāla “STV Pirmā!” realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” visai mīklaini izteikusies par šā brīža attiecībām ar Žani, ļaujot noprast, ka laulības dzīvē iestājusies krīze.

Nav noslēpums, ka mazuļa ienākšana ģimenē ir ne tikai skaists, bet arī emocionāli trauksmains laiks, kad nākas mainīt ierasto ritmu un pielāgoties kā bērniņa, tā māmiņas vajadzībām. Taču Magone nav mierā ar to, kā vīrs rīkojies vēl pirms Magnolijas Latvijas piedzimšanas.

Magone Šutoviene ar jaundzimušo meitiņu dodas mājās no slimnīcas

Dzejniece un šovu zvaigzne Magone Šutoviene ar jaundzimušo meitiņu dodas mājās no slimnīcas.

gallery icon
5

“Man nepatīk, ka nodod manus noslēpumus. Un tas noticis trešo reizi īsā laikā,” saka dzejniece. Rūgtums viņas sirdī palicis kopš brīža, kad Žanis nejauši izpļāpājies ne tikai par to, ka pāris gaida meitiņu, bet arī to, kādu vārdu viņai iecerēts dot, lai gan iepriekš abi norunājuši šo faktu neatklāt. Tāpat Magone neslēpj - viņai nav mierā ar faktu, ka Žanis publiskojis viņas dzemdību video, kā arī uzstādījis ultimātu –  ja sieva turpina filmēties realitātes šovā, tad viņš pat apsverot iespēju doties prom.

Taču Magone pat tik negaidītos brīžos saglabā rakstura stingrību un atklāti saka, - ja visi striķi trūks un, ja Žanis pieņems tik skarbu lēmumu, tad viņa ir gatava savus bērnus audzināt viena. ”Protams, forši nav. Bet esmu bijusi viena astoņus gadus ar diviem – kūlusies, pērusies pa visādu ārprātu, raudādama ar dubļainu muti un rokām. Visādi ir gājis. Tagad mājās ir trīs, no kuriem viens ir tikko dzimis. Viegli nebūs,” saka dzejniece piebilstot, ka ir gatava meklēt diplomātisku risinājumu abu attiecībās.

Vai Magone un Žanis spēs rast kompromisu un vai Magone turpinās ar realitātes šova starpniecību faniem atklāt savas dzīves līkločus? “Slavenības. Bez filtra” skatītāji uzzinās jau drīzumā.

Šovu zvaigznes Magones grūtnieces fotosesija

Dzejnieces un šovu zvaigznes Magones Šutovienes grūtnieces fotosesija.

gallery icon
5

Šovu zvaigznes Magones dzejas grāmatas "Magoņu čuksti" prezentācija

2020. gada 20. februārī kultūras bārā "Sapņi un kokteiļi" savu jauno grāmatu "Magoņu čuksti" prezentēja dzejniece un šovu zvaigzne Magone ...

gallery icon
64