foto: Mirrorpix / Vida Press
Viena seko otrai: hercogiene Ketrīna zaudē jau nākamo draudzeni galmā
Kembridžas hercogiene Ketrīna.
Slavenības
2020. gada 7. marts, 07:02

Viena seko otrai: hercogiene Ketrīna zaudē jau nākamo draudzeni galmā

Jauns.lv

Kembridžas hercogiene Ketrīna (38) vienmēr rūpīgi ievēro karalisko protokolu, lai kādu dzīves jomu tas skartu. Prinča Viljama laulātā draudzene ne tikai uzmanīgi pārdomā savu apģērbu izvēli, bet arī cenšas neieviest sev draugus ārpus karaļnama.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams ar bērniem ceļā uz baznīcu 2019. gada 25. decembrī

gallery icon
28

Lai izvairītos no privātas informācijas noplūdēm, karaļnama pārstāvjiem aizliegts dibināt ciešu draudzību ar cilvēkiem, kas nav pietuvināti britu karaļnamam un karalienei Elizabetei II.

Hercogiene Ketrīna, princis Viljams un karaliene dodas uz dievkalpojumu Skotijā 2019. gada 25. augustā

gallery icon
6

Agrāk Ketrīnai bija izveidojusies sirsnīga draudzība ar bijušo modeli Rozu Hanberiju, kura ir precējusies ar marķīzu Čolmondliju. Šī pāra rezidence atrodas netālu no Kembridžu apartamentiem Kensingtonas pilī Londonā. Taču pērn plašsaziņas līdzekļos nonāca informācija, ka hercogiene tik nopietni sastrīdējusies ar draudzeni, ka lūgusi arī vīram vairs neuzturēt draudzību ar marķīza ģimeni.

Hercogiene Ketrīna diplomātiskajā pieņemšanā 2019. gada decembrī

gallery icon
9

Lai gan Roza bija tuva draudzene nākamajai karalienei konsortei, tomēr viņa nebija vienīgā Ketrīnas uzticības persona. Hercogienei laba draudzene ir arī karalienes vecākā mazdēla Pītera Filipsa sieva Otuma. Taču nesen Filipsi paziņoja par lēmumu šķirt 12 gadus ilgušo laulību.

Pītera un Otumas Filipu ģimene

gallery icon
36

Klīst runas, ka pēc tam, ka šķiršanās būs nokārtot oficiāli, Otuma atgriezīsies savā dzimtenē Kanādā. Otuma šīs baumas noliegusi, taču zinātāji apliecinājuši, ka viņa vairs nepiedalīsies karaļnama dzīvē – kas nozīmē, ka vairs netiksies arī ar Kembridžas hercogieni.

Megana Mārkla kopā ar karalisko ģimeni apmeklē Nāciju sadraudzības dienas dievkalpojumu Vestminsteras abatijā

gallery icon
25

“Ketrīnai ziņa par viņu šķiršanos bija smags trieciens. Viņa ļoti augstu vērtēja draudzību ar Otumu – karaliskās ģimenes pārstāvim ir ļoti svarīgi, ka ir cilvēks, ar kuru iespējams izrunāties no sirds un nav jābaidās būt atklātam,” norādījusi karaļnama eksperte Andžela Molarda.

Princis Harijs un hercogiene Ketrīna

Princis Harijs un hercogiene Ketrīna.

gallery icon
39

Speciāliste norādījusi, ka tagad Ketrīna patiešām palikusi bez domubiedriem karaļnamā. Agrāk viņai bija arī sirsnīgas attiecības ar svaini princi Hariju, kurš tagad Lielbritānijā ieradīsies ļoti reti.

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon
24