Kādreizējā superzvaigzne Dr. Alban uzstājas Rīgas naktskluba jubilejā. FOTO
Dzimšanas dienas burziņā deviņdesmito gadu atmosfēru ar savu klātbūti paspilgtināja Dr. Alban.
Slavenības
2015. gada 9. novembris, 04:36

Kādreizējā superzvaigzne Dr. Alban uzstājas Rīgas naktskluba jubilejā. FOTO

Jauns.lv

Piektdien, 6. novembrī naktsklubs „Coyote Fly” svinēja devīto dzimšanas dienu, kas ar krāšņām svinībām tika rīkota 90. gadu stilā. Turklāt uzstājās pat to laiku superzvaigzne un daudzu hitu izpildītājs Dr. Alban no Zviedrijas.

„Coyote Fly” zīmola devītās dzimšanas dienas svinībās ikviens, ierodoties ballītē, pie ieejas varēja nobaudīt glāzi dzēriena. Dzimšanas dienas burziņā deviņdesmito gadu atmosfēru radīja atraktīvi un atbilstoši vakara tematikai tērptās bārmenes un dejotājas. Arī daži ballītes apmeklētāji ieradās, tērpušies deviņdesmito gadu stilā.

Vakara gaitā apmeklētāji ar ovācijām novērtēja arī naktskluba darbinieku veidoto MTV TOP 10 parodiju šovu, bet par muzikālo noformējumu pie dīdžeja pults rūpējās pieredzējušais dīdžejs un dziedātājs Markus Riva un Gustavito.  

Jau pusnaktī, kad uz skatuves kāpa kādreizējā superzvaigzne Dr. Alban,  naktsklubs bija ļaužu pārpildīts. Dr. Alban izpildīja daudzus savulaik populārus hitus, kā It's My Life, Hello Africa, One Love, Look Who's Talking, Sing Hallelujah un daudzas citas dziesmas.

Dr. Alban - It's My Life

„Bermudu Divstūris” velta dziesmu klubam „Coyote Fly”

Kasjauns.lv/foto: Anete Janševica