foto: AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA / Vida Press
Parisa Hiltone nespēj apmeklēt psihoterapeitu, jo vairs “nevienam neuzticas”
Parisa Hiltone.
Slavenības
2020. gada 27. februāris, 12:19

Parisa Hiltone nespēj apmeklēt psihoterapeitu, jo vairs “nevienam neuzticas”

Jauns.lv

Amerikāņu sabiedrības dāma Parisa Hiltone (39) intervijā izdevumam “Cosmopolitan” atzinusies, ka agrāk ir apmeklējusi psihoterapiju, taču vairs to nespēj, jo “nevienam neuzticas”.

Māsas Parisa un Nikija Hiltones skatē Ņujorkā

gallery icon

Žurnāla “Cosmopolitan” jaunākajā intervijā Parisa dalījusies pārdomās par to, kā ir būt sievietei uzņēmējai, influencerei un reizē popkultūras ikonai. Viņa pastāstījusi par savu slaveno ģimeni, kā arī agrāk tik ciešo draudzību ar citām sabiedrībās dāmām – Kimu Kardašjanu un Nikolu Ričiju. Hiltone arī atklāti runājusi par savu mīlas dzīvi un problēmām, kādas viņai sagādājušās bijušās attiecības.

Kima Kardašjana un Parisa Hiltone 2006. gadā

Kima Kardašjana un Parisa Hiltone 2006 gadā.

gallery icon

Parisa norādījusi, ka uzticēšanās viņai šobrīd sagādā vislielākās problēmas. Viņa apstiprinājusi, ka savulaik ir vērusies pēc psiholoģiskas palīdzības, taču tagad nespētu apmeklēt terapiju ilgstoši, jo “nevienam vairs neuzticas”.

Nepatikšanas, kuru rezultātā nācies meklēt psihoterapeita palīdzību, aizsākušās tālā pagātnē. 2003. gadā bagātnieci kādu laiku vienoja romāns ar Riku Salomonu, kurš privātu mājas seksa video vēlāk izlika publiskai apskatei un izdeva kā DVD. Šis video vēl aizvien ir atrodams interneta plašumos. Parisai tolaik bija tikai 20 gadu, kad atklātībā nonāca video, kas bija filmēts divus gadus agrāk.

Parisa Hiltone iepozē Ņujorkā

Parisa Hiltone 2019. gada 15. maijā.

gallery icon

Vēl 2018. gadā, sarunājoties ar žurnāla “Marie Claire” reportieri, Hiltone atzina, ka video publiskošanai sekojošais skandāls un lielais kauns, ko viņa izjutusi, spēcīgi iedragājis garīgo veselību. Parisa “mēnešiem ilgi” nav spējusi iziet no mājām.

foto: Pacific Press/Sipa USA/ Vida Press
Parisa Hiltone ar jaunāko māsu Nikiju Hiltoni-Rotšīldu šā gada februārī skatē Ņujorkā.

Šo video bagātniece nosauc par “visapkaunojošāko un pazemojošāko, kas jebkad ar mani noticis visas dzīves laikā.”

“Es jutos tik nomākta un apkaunota,” atceras Hiltone. “Es nevēlējos, ka mani kāds vispār redzētu sabiedrībā.”

Parisa Hiltone apmeklē Ņujorkas Modes nedēļu

Parisa Hiltone apmeklē Ņujorkas Modes nedēļu.

gallery icon

Slavenības un citi cilvēki mūsdienās ir krietni vairāk pakļauti riskam, ka privātas fotogrāfijas vai video var nonākt internetā, galvenokārt pateicoties failu glabāšanai mākonī. “Neviena no šīm vietām nav 100% droša,” apliecinājusi Hiltone. Tāpēc viņa iesaka neglabāt šādās vietnēs neko ļoti personisku un tādu “ko negribētos, ka redz visa pasaule”.

Sarunā ar “Marie Claire” reportieri 2017. gadā Parisa izteicās, ka Rika Salomona satikšana esot viņas lielākā nožēla dzīvē.

Parisa Hiltone un Kriss Zilka

Parisa Hiltone un Kriss Zilka.

gallery icon

Gadu gaitā viņa esot iemācījusies apzināties pati savu vērtību un esot rūpīgāka partnera izvēlē. Kopš šķiršanās no līgavaiņa aktiera un modeļa Krisa Zilkas viņa jau gadu ir brīvas sievietes statusā.

“Ir laba sajūta, ka tevi neviens nekontrolē,” žurnāla “Cosmopolitan” intervijā norādījusi Parisa.

Parisa Hiltone ar draugu Krisu Zilku

Sabiedrības dāma Parisa Hiltone ar jauno draugu aktieri Krisu Zilku Losandželosas lidostā

gallery icon

“Saderināšanās atsaukums nebija grūts lēmums,” apliecina Hiltone. “Patiesībā tas bija pats labākais lēmums, ko esmu pieņēmusi dzīvē. Manuprāt, viņš nebija man īstais cilvēks, bet es zinu, ka esmu burvīga sieviete, un esmu pelnījusi brīnišķīgu cilvēku.”

“Esmu pārāk smagi strādājusi ar sevi, lai kādam uzdāvinātu savu dzīvi. Viņam tad ir jābūt nevainojamam.”