TV
2020. gada 18. februāris, 15:22

Nedēļas jaunumi "Shortcut" - drāma ar Nikolu Kidmenu un seriāls intrigu cienītājiem

Jauns.lv

"Shortcut" un "Helio" šonedēļ lūkojiet izcilo Nikolu Kidmenu filmā "Dadzītis" un seriālu "McDonald’s miljonu shēma".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Puikas drāma

Teodors Dekers bija 13 gadu vecs, kad Ņujorkas Metropoles muzeja apmeklējuma laikā piedzīvoja teroraktu, kurā gāja bojā viņa māte.

foto: Publicitātes
Kadrs no filmas "Dadzītis".

Traģēdija izmaina Teodora dzīves gaitu, kur mijas sēras, vainas apziņa, atbrīvošanās un jauns sākums, kā arī mīlestība. Visā dzīves ceļā viņš turas pie kādas taustāmas cerības, piemiņas lietas no briesmīgās dienas, – nelielas glezniņas, kurā attēlots putniņš – dadzītis. Režisors – Džons Kraulijs, lomās: Ansels Elgorts, Nikola Kidmena, Lūks Vilsons, Sāra Poulsone, Džefrijs Raits. Filmu "Dadzītis" ("The Goldfinch") skatieties ŠEIT - "Shortcut Premiere" angļu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Virtuālā mīla

Kad Fēlikss Greiems ir spiests priekšlaicīgi doties pensijā, viņš iemīlas virtuālās realitātes personā, kas kaitē gan viņa attiecībām ar sievu, gan meitu.

Režisoram Metam Keinam "Ogija" ("Auggie") ir pirmā pilnmetrāžas filma, un to viņš lolojis trīs gadus. „Mēs vēlējāmies pievērst uzmanību tam, kā tehnoloģiju attīstība ietekmē cilvēku attiecības. Te, piemēram, ir Fēlikss, kas dodas pensijā, un tas viņa dzīvē ir ļoti trausls brīdis,” saka Keins. “Mēs rādām, ka arī vecāki cilvēki ar tehnoloģijām vairs nav uz jūs, taču viņiem, gluži kā citiem, vajadzētu uzmanīties ar to, ko piedāvā virtuālā realitāte. Es, piemēram, arī ļoti grēkoju ar „sēdēšanu” telefonā…” Filmu "Ogija" skatiet ŠEIT - "Shortcut Films" angļu valodā ar latviešu subtitriem.

Intrigu cienītājiem

Seriāls "McDonald’s miljonu shēma" ("McMillions") aizved 2001. gadā, kad FIB aģents Dags Metjūzs 2001. gadā pamana intriģējošu līmlapiņu, kas piesaista viņa uzmanību un aizsāk vairāku notikumu ķēdi.

Anonīmajā ziņojumā tiek pieminēta krāpšana, kas saistīta ar iecienīto "McDonald’s" "Monopola" spēli un šīs shēmas noslēpumaino autoru. Seriāla jaunākās sērijas uzreiz pēc to pasaules pirmizrādes meklējiet ŠEIT - "Shortcut Films" angļu valodā ar subtitriem latviešu vai angļu valodā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās