Artura Gruzdiņa debijas albuma “Aplī” prezentācija

2020. gada 12. februārī Kalnciema kvartālā notika televīzijas šova "X faktors" pirmās sezonas uzvarētāja Artura Gruzdiņa debijas albuma “Aplī” prezentācija.

gallery icon
59
Slavenības
2020. gada 13. februāris, 12:22

FOTO: savu debijas albumu tautās laiž "X faktora" uzvarētājs Arturs Gruzdiņš

Jauns.lv

Trešdien,12. februārī, Kalnciema kvartālā notika televīzijas šova "X faktors" pirmās sezonas uzvarētāja Artura Gruzdiņa debijas albuma “Aplī” prezentācija.

Arturs par albumu izsakās sekojoši: “Emociju izvirdumi, paldies Dievam, nav mana stiprā puse, bet, radot albumu “Aplī”, tie parādījās, un es tiem arī ļāvos – gan pozitīvajiem, gan ne tik ļoti. Es savos 26 gados vēl neesmu pieredzes ceļos un neceļos nogājis pārāk tālu, bet stāsti, ko var dzirdēt albuma tekstos, ir īsti - par dūrēm gaisā, sekojot sapņiem, par neizmērojamu laimi un lielu nelaimi, par dusmām, cerībām un pārpasaulīgu mīlestību. Dziesmas ir tiešas un patiesas, un sintētika nav to sinonīms, dzīvie instrumenti valda pār skanējumu.”

Albumu producēja Reinis Sējāns, skaņu inženieris -  Gatis Zaķis. Arturs par savu pirmo ierakstu pieredzi ar producentiem stāsta: “Viņi man neļāva iesēsties komforta zonā, un par to esmu ļoti pateicīgs, jo domu lidojumam nebija robežu. Bija ļoti interesanti vērot, kā dziesmas attīstījās no to pirmajām versijām, līdz tam, ko var dzirdēt gala ierakstā. Albums tapa vairāk kā gadu, tajā ir dzirdamas 12 kompozīcijas, un man ir patiess prieks, ka nu tas  ir sasniedzis klausītāju ausis.”

Muzikālā šova "X faktors" pirmās sezonas noslēguma ballīte

Muzikālā šova "X faktors" pirmās sezonas noslēguma ballīte.

gallery icon
76

"Aplī" iznāk mūzikas ierakstu kompānijas “Sony Music Entertainment” paspārnē, ar to līgumu Arturs ieguva, uzvarot TV šova "X faktors" pirmajā sezonā.