foto: Mārtiņš Ziders
Laima Vaikule bailēs no koronavīrusa nekur vairs nelido
Pagājušajā nedēļā estrādes dīva Laima Vaikule pārsteidza sanākušos, ierodoties uz mākslinieka grafiķa Roberta Koļcova izstādes "Pāris" atklāšanu. Izstāžu atklāšanās Laima nav bieža viešņa, bet uz šo atnākusi, jo ar Robertu esot pazīstama jau aptuveni ceturtdaļgadsimtu. „Nevarēju neatnākt. Un tie viņa darbi... Tas viss ir tik ļoti pazīstams, manā gaumē. Man patīk,” atzina Vaikule.
Slavenības
2020. gada 13. februāris, 06:10

Laima Vaikule bailēs no koronavīrusa nekur vairs nelido

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Estrādes dīva Laima Vaikule (65) šoziem apgrozās tuvējos reģionos, jo baidās saķert koronavīrusu, tamdēļ vairs nekur nelido.

Šī ziema Vaikulei esot ļoti aizņemta. „Es visu laiku kaut kur braukāju,” žurnālam "Kas Jauns" pastāstījusi Laima, sastapta mākslas galerijā "Putti", kur notika mākslinieka grafiķa Roberta Koļcova izstādes "Pāris" atklāšana. „Nesen apbraucu visu Ukrainu, man tur bija koncertturneja. Pēc tam devos uz Lietuvu. Tagad atkal braukšu uz Ukrainu, tad uz Maskavu, pēc tam uz Sanktpēterburgu. Visu laiku kaut kas notiek, nekādas atpūtas!”

Ierasti dziedātāja atpūtu baudījusi siltajās zemēs, bet tagad baiļojas kaut kur doties. „Tagad jau viss atkarīgs no tās koronavīrusa epidēmijas. Domāju, ka būtu pareizi šobrīd izvairīties no lidojumiem,” uzskata viņa.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!