foto: Mārtiņš Ziders
Vēl nepublicēti FOTO! Mārtiņam Freimanim tagad būtu 43 gadi. Bet tā viņš nosvinēja savus 30!
Ar pavisam jaunām čībām Mārtiņu Freimani 30. gadu jubilejā toreiz apsveica Rūta un Lauris Reiniki, kā arī Zane Mukāne un Santa Vanaga.
Slavenības
2020. gada 7. februāris, 16:17

Vēl nepublicēti FOTO! Mārtiņam Freimanim tagad būtu 43 gadi. Bet tā viņš nosvinēja savus 30!

Jauns.lv

2020. gada 7. februārī mūziķim un dzejniekam Mārtiņam Freimanim būtu palikuši 43 gadi. Mārtiņš savās dzimšanas dienās vērienīgas dzīres nerīkoja – viņam vairāk patika svinēt Mārtiņdienas. Taču izņēmums bija 2007. gada 7. februāris, kad viņam bija 30! Lūk, kāda tad bija ballīte!

Mārtiņa Freimaņa 30. jubilejas ballīte

2007. gada 7. februārī mūziķis Mārtiņš Freimanis restorānā "Sarkans" saaicināja draugus uz savas 30. jubilejas svinībām.

gallery icon
84

„Ierašanās tikai mājas apģērbā!” pirms 13 gadiem viesiem strikti piekodināja Freimis. Un ciemiņi arī paklausīja, uz restorānu “Sarkans” nākot halātos, čībās un pidžamās. Bet, kad sākās karaoke Aivara Freimaņa vadībā, viesi, lielākoties mūziķi, ne tikai paši dziedāja, bet arī metās trakās dejās.

foto: Mārtiņš Ziders
Mārtiņa Freimaņa un Lienes Šomases deja Mārtiņa 30. dzimšanas dienā 2007. gada 7. februārī.


Starp gaviļnieka sveicējiem bija Lauris Reiniks, Chilli jeb Ilva Šeškauska ar toreiz vēl savu līgavaini Edgaru Štālu, to laiku šovbiznesa saldais pārītis Miks Ozoliņš un dziedātāja Elīna Fūrmane, dziedātāja Lenii jeb Liene Šomase, Fredis jeb Andris Freidenfelds ar draudzeni Agnesi Vīksniņu, tovakar labi iereibušais Andris Kivičs ar toreizējo sievu Elīnu, grupa “Putnu balle”, aktieris Gints Grāvelis, tad vēl pavisam jauniņais dziedātājs Dons un daudzi citi. Tostarp arī vairāki Freimaņa draugi, kuri, tāpat kā Mārtiņš, vairs nav mūsu vidū – līvs Jānis Grodums, dziedātājs Valters Frīdenbergs un režisors Kristaps Streičs.

foto: Mārtiņš Ziders
Pirms 13 gadiem! Suminājums tā vakara jubilāram Mārtiņam Freimanim. No kreisās: Lauris Reiniks, Santa Vanaga, Zane Mukāne, Dons un Gunta Līdaka.

Video - Mārtiņš Freimanis dzied "Pie Dieviņa gari galdi" 

Rajecka, Reiniks, Kivičs un citi pulcējas lielkoncertā "Mans draugs Mārtiņš Freimanis"

Cikla "Mans draugs Mārtiņš Freimanis" koncerts Ķīpsalas hallē 2018. gada 11. decembrī.

gallery icon
83