Slavenības
2020. gada 18. janvāris, 16:10

Dziedošās dvīnes Anastasija un Jekaterina ekonomē un mainās apģērbiem

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Anastasija un Jekaterina, kuras savulaik iepazinām TV šovos kā dziedošās dvīņumāsas Drozdovičas, atzīst – arī dzīvojot katra savu dzīvi, viņas joprojām mainās apģērbiem.

Nesen Katrīne un Anastasija apmeklēja multimediālā mākslas centra "Digital Art House" atklāšanas pasākumu, kurā aizvien daudzus mulsināja ar savu tik līdzīgo izskatu. Pašas māsas jau pieradušas, ka daudzi neatpazīst, kura ir kura. „Katram atšķirības jāsaskata pašam. Jāieskatās uzmanīgāk. Ir cilvēki, kuri uzreiz atrod mūsos atšķirības, bet ir, kas mūs nu nekādi nespēj atšķirt,” paskaidro viena no dvīņumāsām.

Taujātas, kas māsām vēl bez ārējā izskata ir kopīgs, viņas smaidot teic, ka tā ir kopīga garderobe. „Jā, mēs maināmies ar apģērbu. Mums ir viens izmērs. Ir daudz praktiskāk, ja ir kopīga garderobe, ir plašāka izvēle. Gaume gan apģērbu ziņā mums ir nedaudz atšķirīga. Es izvēlos tumšākas un vairāk klasiska stila lietas, bet māsa iecienījusi komfortu un priekšroku dod sportiska stila apģērbam,” paskaidro Jekaterina.

Savukārt Anastasija atklāj, ka iepirkšanās laikā viņas mēdz sazināties un izvērtēt apģērba izvēli: „Iepērkamies gan kopā, gan atsevišķi. Dažkārt viena otrai atsūtām no veikala bildi, lai pajautātu, kā patīk. Ir reizes, kad māsa atsūta no veikala fotogrāfiju ar kaut kādu kleitu un es saku – var pirkt, jo noderēs abām!”

Esot gan arī lietas, ar kurām dvīnes nemēdz dalīties. „Somas un aksesuāri ir katrai savi. Tikai retas nepieciešamības gadījumā mēs atļaujamies ko tādu aizņemties,” piebilst Jekaterina.

Anastasija un Jekaterina nu jau trīs gadus ir precētu sievu godā. Turklāt abas apprecējušās ar hokejistiem, lielākoties dzīvo ārzemēs un laiku Latvijā izmanto, lai radītu jaunu mūziku. Anastasija precējusies ar Latvijas izlases vārtsargu Kristeru Gudļevski, bet viņas māsa Jekaterina – ar aizsargu Edgaru Dīķi. Dzīvesveida maiņa dvīnēm neliedz brīvo laiku pavadīt kopā, bet, kad ir šķirtas, sazvanās trīs reizes dienā.

„Laulības dzīve un mūsu kopā būšana ir grūti savienojamas lietas, bet mums tas izdodas. Vīri spēlē dažādās valstīs – Francijā un Vācijā. Tā nu mums sanāk regulāri ceļot šurpu turpu. Izcili ir tas, ka mūsu vīri ir labi draugi, jo pirms desmit gadiem spēlēja vienā komandā,” saka dvīnes.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!