foto: Twitter
Vīrietis visiem aizsūta jaunās mājas fotogrāfiju, nepamanot, ka loga atspulgā redzams kaut kas nepiedienīgs
Kriss Kī uz Tenerifi pārcēlās pirms 14 mēnešiem un nesen ar diviem draugiem ievācās jaunā mājoklī.
Trakā pasaule
2020. gada 17. janvāris, 11:42

Vīrietis visiem aizsūta jaunās mājas fotogrāfiju, nepamanot, ka loga atspulgā redzams kaut kas nepiedienīgs

Jauns.lv

Kriss Kī turpmāk rūpīgāk pārbaudīs fotoattēlus, kurus viņš sūta citiem. Puiša neuzmanības dēļ visi viņa draugi saņēma ļoti atklātas fotogrāfijas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Brits Tenerifē pārcēlās uz jaunām mājām. Ar šo notikumu viņš nevarēja nepalielīties, tāpēc viņš saviem draugiem un radiem nosūtīja fotogrāfijas, bet tās nosūtot, nepievērsa uzmanību kādam interesantam faktam.

Loga atspulgā var redzēt Krisu, kurš stāv pilnīgi kails. Vīrietis tā arī nekad par to neuzzinātu, ja viņu par to nebūtu pabrīdinājusi 62 gadus vecā māte Kerola.

foto: Twitter
Slavenā fotogrāfija, kuru Kriss nosūtīja gan saviem draugiem, gan vecākiem.

"Tad, lūk, kā pie jums Tenerifē staigā! Pošamies ar tēti ciemos, šķiet, ka paņēmām pārāk daudz drēbju," paziņoja Krisa māte.

40 gadus vecais Kriss ir no Lielbritānijas pilsētas Skarboro. Viņš uz Atlantijas okeānu salu pārcēlās pirms 14 mēnešiem un nesen ar diviem draugiem ievācās jaunā mājoklī. Tiklīdz draugi aizbraukuši un atstājuši Krisu uz nedēļas nogali vienu, viņš nolēmis nedaudz pasauļoties. To darījis kails, kamēr neviens neredz, vēsta "The Sun".

"Es biju pilnīgi viens, tāpēc arī izģērbos. Nedaudz pasauļojos, bet pēc tam atcerējos, ka vēlos parādīt saviem draugiem jauno māju. Sapratu, ko esmu izdarījis tikai pēc tam, kad māte par to pastāstīja. Es pajokoju, ka māte to visu jau sen redzējusi. Pats smieklīgākais ir tas, ka neviens no draugiem to tā arī nepamanīja, kamēr es pats par to nepateicu," stāsta Kriss.