Opra Vinfrija un Stedmens Grehems

gallery icon
23
Slavenības
2020. gada 17. janvāris, 06:55

Opra Vinfrija beidzot pastāsta, kāpēc nav apprecējusi savu dzīvesdraugu

Jauns.lv

TV personība Opra Vinfrija (65) un Stedmens Grehems (68) ir kopā jau gandrīz 40 gadus, bet tā arī nav apprecējušies. Par šo tēmu izskanējuši neskaitāmi viedokļi, taču tikai tagad Vinfrija pati komentējusi, kāpēc nav apprecējusies.

foto: CAMERA PRESS/ED/CE/A.M.P.A.S. / Vida Press
Opra Vinfrija un Stedmens Grehems 2015. gadā.

Par ietekmīgāko TV personību atzītā miljardiere Opra Vinfrija un rakstnieks un uzņēmējs Stedmens Grehems ir kopā kopš 1986. gada. Lai gan Opra 1993. gadā pieņēma sava mīļotā bildinājumu, kāzas ar dzīves lielo mīlestību tā arī nesekoja, un ar diezgan lielu pārliecību var teikt, ka nesekos, visticamāk, nekad.

Ilgi gaidīto atzīšanos par to, kāpēc viņa nav apprecējusies, Opra Vinfrija pauž pati sava žurnāla „The Oprah Magazine” jaunākajā numurā. Tajā viņa vaļsirdīgi stāsta par attiecībām ar Stedmenu.

foto: Vida Press
1989. gadā.

„1993. gadā, pēc tam, kad biju piekritusi bildinājumam, mani māca šaubas,” raksta Vinfrija. „Es sapratu, ka patiesībā nevēlos laulību. Taču es vēlējos, lai mani bildinātu. Es vēlējos zināt, ka viņš uzskata, ka esmu tā vērta, lai būtu viņa mīļotā. Taču es nevēlējos nekādu upurēšanos, kompromisus un diendienā esošas saistības. To visu, kas būtu nepieciešams, lai laulība izdotos. Manā dzīvē TV šovs bija prioritāte, un mēs abi to zinājām.”

Patiesībā Vinfrijai un Grehemam ir sajūta, ka neapprecoties viņi pieņēmuši vispareizāko lēmumu. „Mēs abi piekrītam domai – ja būtu apprecējušies, mēs vairs tagad nebūtu kopā,” apliecina TV dīva.

foto: Vida Press
2001. gadā.

Vinfrijai un Grehemam nebija nekāda pienākuma paskaidrot, kāpēc nav apprecējušies (lai gan ir interesanti to uzzināt). Turklāt tam, ka viņi nav juridiski precēts pāris, nav lielas nozīmes. Daudz vērtīgāks ir fakts, ka šis pāris jau ceturto gadu desmitu ir kopā. Kāds gan ir viņu attiecību noslēpums?

Opra ir pārliecināta, ka viņiem izdevušās harmoniskas un noturīgas attiecības, jo arī Stedmenam ir sava karjera un savas intereses, viņš nav tikai „Opras vīrietis”. Viņš ir apceļojis pasauli sniedzot lekcijas par savas identitātes meklējumiem un pašapziņu, kā arī ir vairāku pašpalīdzības un uzņēmējdarbības grāmatu autors. “Arī tāpēc, ka mums svarīgas ir līdzīgas vērtības, no kurām godīgums ir numur 1,”attiecību noslēpumos dalās Vinfrija. „Turklāt mēs gūstam baudu, ja otrs izvirza un sasniedz savus mērķus.”

Opra Vinfrija BAFTA balvu ceremonijas vakarā

gallery icon
14

Opra gan atzīst, ka ne vienmēr bijusi tik augstās domās par savu partneri. „Man šķita, ka viņš varbūt tikai rotaļājas. Līdzīgi domāja visi mani šova producenti. Viņi mani brīdināja nesaistīties ar šo pusi Stedmenu. Ja neņem vērā viņa ārējo tēlu, kolēģi patiesībā neko par viņu nezināja.”

Grehems jau sen pierādījis, ka visi skeptiski noskaņotie smagi maldījušies. 40 gadi kopā ar Opru Vinfriju tam ir neapgāžams pierādījums.

Opras Vinfrijas mamma Vernita Lī

gallery icon
8