foto: James Whatling / MEGA / Vida Press
Princis Viljams un Ketrīna jūtas sagrauti pēc Harija un Meganas paziņojuma
Saseksas hercogi un Kembridžas hercogi.
Slavenības
2020. gada 12. janvāris, 07:52

Princis Viljams un Ketrīna jūtas sagrauti pēc Harija un Meganas paziņojuma

Jauns.lv

Princis Viljams (37) emocionāli uztvēris sava jaunākā brāļa un viņa sievas negaidīto paziņojumu. Nākamais britu troņmantinieks jūtas ļoti sarūgtināts par Harija rīcību, kas notikusi viņam „aiz muguras”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: MEGA / Vida Press
Kembridžas hercogiene Ketrīna un Saseksas hercogiene Megana.

Kembridžas hercogu pāris par prinča Harija un viņa sievas lēmumu uzzinājis kopā ar citiem visā pasaulē – no sociālajiem tīkliem. Prinča Harija un hercogienes Meganas paziņojums šokējis visu karalisko ģimeni. Sāpīgāk par visiem šo vēsti uztvēris princis Viljams.

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams ar bērniem ceļā uz baznīcu 2019. gada 25. decembrī

gallery icon
28

Princeses Diānas vecākais dēls vienmēr uzskatījis sevi par ļoti tuvu draugu savam jaunākajam brālim. Agrā jaunībā Viljams vienmēr bija pirmais, kuram Harijs uzticēja savus noslēpumus.

Prinči Harijs un Viljams

gallery icon
22

Pēdējo divu gadu laikā abu brāļu sirsnīgās attiecības kļuvušas ievērojami vēsākas. Karaļnama faniem ir aizdomas, ka Viljamam nepatīkot ietekme, kādu uz brāli atstājot viņa sieva Megana Mārkla.

Princis Harijs ar vedēju princi Viljamu pie Vindzoras pils tiekas ar cilvēkiem

Harijs savu pirmskāzu nakti pavadīs izsmalcinātā viesnīcā "Coworth Park", bet pirms tam viņš kopā ar brāli princi Viljanu ārpus Vindzoras ...

gallery icon
41

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna domāja, ka ar tik svarīgu paziņojumu Harijs vispirms vēlēsies padalīties ar viņiem, un tikai tad ar sabiedrību. „Viņi ar Ketrīnu ir absolūti sagrauti. Neviens negaidīja tādu „pārsteigumu”. Viljams nesaprot, kā Harijs izšķīries par labu šādam paziņojumam, un kāpēc vispirms nav pakonsultējies ar ģimeni. Tas ir šoks viņiem visiem,” kāds no karaļnamam tuvu stāvošiem cilvēkiem pastāstījis izdevumam „Us Weekly”.

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli 2019. gada 10. jūnijā.

gallery icon
27

Pēc Viljama draugu teiktā, viņam ir sava ģimene, kurai viņš gatavs veltīt savu galveno uzmanību. Draugi domā, ka abu brāļu samierināšanās tik drīz nenotiks. Harija un Meganas lēmums biežāk uzturēties Ziemeļamerikā nozīmē tikai to, ka viņi tiksies aizvien retāk un, visticamāk, atsvešināsies vēl jo vairāk.

Hercogienes Megana un Ketrīna piemiņas dienas pasākumos Londonā 2019. gadā

gallery icon
24

Hercogiene Ketrīna ar meitu princesi Šarloti apmeklē prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas

gallery icon
19

Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.

gallery icon
54