Slavenības
2019. gada 12. decembris, 06:26

"Es nevairos no attiecībām" - Breds Pits par savu dzīvi pēc šķiršanās no Džolijas

Jauns.lv

55 gadus vecais Holivudas aktieris Breds Pits nolēmis pielikt punktu baumām par savām attiecībām ar sievietēm. Mākslinieks atzinies, ka “laiku pa laikam” iemīlas.

Breds Pits Venēcijā 2019. gada augustā

gallery icon
8

Beidzamo triju gadu laikā par šo populāro Holivudas vecpuisi plašsaziņas līdzekļiem ir pastiprināta interese. Pēc attiecību pārtraukšanas ar 44 gadus veco aktrisi Andželinu Džoliju aktieris vairākkārt sabiedrībā redzēts dažādu sieviešu sabiedrībā – sākot ar garīgo skolotāju un rotaslietu dizaineri Satu Hariju līdz gados jaunajai aktrisei Ālijai Šovketai.

Breds Pits ilgu laiku uzstāja, ka nemeklējot nopietnas attiecības. Viņš esot aizņemts, cīnoties ar bijušo dzīvesbiedri par aizbildnības tiesībām par abu sešiem kopīgajiem bērniem Jaunākajā intervijā Pits pirmo reizi publiski vaļsirdīgi runājis par savām romantiskajām attiecībām. Aktieris arīdzan apliecinājis, ka šobrīd viņa sirds esot brīva.

Breds Pits un Leonardo Dikaprio filmas "Once Upon a Time in Hollywood" uzņemšanas laukumā

Holivudas zvaigznes Breds Pits un Leonardo Dikaprio 2018. gada oktobrī režisora Kventina Tarantino jaunākās filmas uzņemšanas laukumā.

gallery icon
18

“Nezinu, cik sievietes man piedēvētas pārī beidzamo divu trīs gadu laikā, taču visas šīs runas ir aplamas. Es nevairos no attiecibām, bet arī apzināti tās nemeklēju. Laiku pa laikam kaut kāda dzirkstelīte pazib, es sajūtu iemīlēšanos, bet neesmu pārliecināts, ka tam ir liela nozīme,” atzinies Breds Pits.

Breds Pits filmas „Allied” pirmizrādes vakarā Ķīnā

gallery icon
13

Pits pastāstījis arī par savām attiecībām ar presi. Aktieris apgalvo, ka apzināti jau vairāk nekā 15 gadu nelasot žurnālus, jo baidoties tajos uziet ziņas par sevi. “2004. gadā es vispār pārtraucu pārlapot preses izdevumus. Jebkurus. Pat, ja sēžu rindā pie zobārsta un uz galdiņa ir žurnāli, kurus var palasīt, lai īsinātu laiku, es to nedarīšu. Rakstītais vārds vēl ilgi nepamet prātu un atņem tev enerģiju. Tāpēc arī nesaskatu jēgu [lai lasītu],” viņš norādījis intervijā izdevumam “The New York Times”.

Breds Pits kļūst aizvien jaunāks

„Zelta globusu 2016” balvu vakarā abi aktieri izskatījās kā vienaudži. Taču patiesībā Raienam Goslingam ir 35, bet Bredam Pitam – ...

gallery icon
6

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon
35