foto: Vida Press
Dveins Džonsons atklāj, kāpēc 12 gadus vilcinājies apprecēt mīļoto sievieti
Dveins Džonsons un Lorēna Hašjana apprecējās pēc 12 kopābūšanas gadiem.
Slavenības
2019. gada 5. decembris, 05:12

Dveins Džonsons atklāj, kāpēc 12 gadus vilcinājies apprecēt mīļoto sievieti

Jauns.lv

Vislabāk apmaksātais aktieris Holivudā 2019. gadā Dveins Džonsons (47) jeb “The Rock” atklājis, kāpēc viņam bija vajadzīgs tik bezgala ilgs laiks, lai pateiktu jāvārdu savai mīļotajai sievietei Lorēnai Hašjanai. Pāris apprecējies tikai pēc 12 kopābūšanas gadiem.

foto: ddp socialmediaservice / Vida Press
Lorēna Hašjana ar abām meitām.

Laikraksta “Wall Street Journal” reportierim Dveins Džonsons pastāstījis par šā gada augustā nosvinētajām kāzām, kā arī atklāj, kāpēc viņam vajadzējis 12 gadus, lai visbeidzot saņemtos apprecēt savu mīļoto sievieti un bērnu māti, dziedātāju un komponisti Lorēnu Hašjanu.

foto: Carrie Devorah / WENN/Vida Press
Dveins Džonsons, viņa pirmā sieva Denija Garsija un meita Simona 2008. gadā.

“Pie vainas ir mana šķiršanās,” atzīst aktieris. Dveins Džonsons no 1997. gada līdz 2007. gadam bija precējies ar amerikāņu producenti Deniju Garsiju (51). Pāris iepazinās koledžas gados. Abu laulībā 2001. gada augustā pasaulē nākusi meita Simona.

foto: Clinton H. Wallace/Photomundo/ Vida Press
2017. gads. Džonsons saglabājis draudzīgas attiecības ar bijušo sievu Deniju Garsiju. Abi aizvien ir biznesa partneri.

Arī pēc šķiršanās Džonsons saglabājis draudzīgas attiecības ar bijušo sievu. Abi ir biznesa partneri, Garsija ir direktore vairākām aktiera dibinātām kompānijām.

foto: Vida Press
Dveina Džonsons pirmā sieva Denija Garsija ar abu kopīgo meitu Simonu 2017. gadā.

“Es nebaidījos no jauna apprecēties, taču vilcinājos. Lorēna visus šos gadus bijusi apbrīnojami pacietīga: ‘Es tevi mīlu, tu mani mīli, mums kopā ir šī brīnišķīgā dzīve – nekāda spiediena.’”

Dveins Džonsons atzīst, ka nav bijis jaunas mīlestības meklējumos, kad 2007. gadā iepazinies ar Lorēnu Hašjanu, kura tolaik strādājusi kā pasākumu plānotāja.

“Jau pirmo 30 sekunžu laikā es padomāju – ou, šī meitene ir satriecoša,” atceras aktieris. “Es tolaik šķīros no Denijas, un arī viņa piedzīvoja smagu šķiršanos. Tā ir likteņa ironija – kad tu dzīvē neko nemeklē, visuma spēki visu ņem savās rokās.”

Džonsons atklāj, ka abi ar Hašjanu apprecējušies 72 stundas pēc saderināšanās. Kāzu ceremonija sarīkota Havaju salās, to apmeklējuši vien paši tuvākie pāra draugi un radinieki. Aktieris apstiprina, ka diemžēl viņa vecākā meita Simona, kura nākusi pasaulē viņa pirmajā laulībā, nav apmeklējusi tēva kāzas. Taču nav jāmeklē zemteksti. Tēvs un meita aizvien esot ļoti tuvi un bieži sazinoties, – raksta “Wall Street Journal”. Jaunā dāma mācās koledžā – tas arī visu izskaidrojot.

“Tikai deviņi pieaugušie,” par nelielo kāzu viesu skaitu norāda Džonsons. “Ļoti, ļoti ciešs loks.” No līgavaiņa puses kāzu ceremoniju apmeklējusi Dveina mamma un tuvs draugs un biznesa partneris Hirams Garsija (pirmās sievas brālis). Abas Džonsona un Hašjanas meitas – Jasmīna (3) un Tiana Džia (1) kāzās bijušas puķu meitenes.

Par neierasti agro laulību ceremonijas laiku – pulksten 8 no rīta – Dveins pajokojis, sakot: “Es biju augšā jau no četriem, man 8:30 bija paredzēts treniņš – bija visu jāpaspēj, bija jāpaspēj pateikt jāvārdu.”

Džonsons atklāj, ka bija rūpīgi pārdomājis, lai viņu kāzu ceremoniju nevarētu nofotografēt paparaci. Ceremonijas vietai pāris izvēlējies gleznainu klinti pašā Klusā okeāna krastā. Taču viņa raizes par drošību šoreiz izrādījušās veltīgas.

“Mums bija izstrādāts drošības plāns gadījumam, ja parādītos helikopteri,” atceras Džonsons. “Taču nebija ne preses pārstāvju, ne paparaci. Es jutos šokēts, taču pateicīgs. Mana dzīve jau tā ir visu acu priekšā, un tas, ka ceremonija norisinājās tik mierīgi un klusu, bija liels pluss.”

Dveins laikraskta “Wall Street Journal” reportierim parādījis arī savu visnotaļ iespaidīgo zelta gredzenu ar briljantiem. “Es neesmu puisis, kas ir kritis uz rotaslietām,” viņš atzinies. “Taču ziniet – laulības gredzens.” Aktieris un spēkavīrs pastāstījis, ka viņam “rezervē” ir vēl pāris citu laulības gredzenu, kas ir piemērotāki treniņos: “Viens no tiem ir darināts no buļļa raga. Bet otrs no dinozaura kaula. Diezgan iespaidīgi, vai ne?”

Dveina Džonsona jaunā lauku māja ar zirgu stalli

gallery icon

Dveins Džonsons jeb The Rock dzīvē un uz ekrāna

gallery icon