Trakā pasaule
2019. gada 26. novembris, 11:52

Aizkustinošs VIDEO: suns izglābj nevienam nevajadzīgu izmirkušu kaķēnu, pierunājot viņam sekot uz mājām

Jauns.lv

Suņu meitene vārdā Heizele lietainā dienā nespēja paiet garām pamestam kaķēnam. Viņa mazo nelaimes čupiņu atvilināja līdz pat mājas slieksnim un lūdzoši skatījās uz savu saimnieci. Kad kaķēns nespēja pārkāpt slieksnim, Heizele palīdzēja, mātišķi saķerot aiz skausta un ievelkot siltajā mājoklī.

Monika Burksa nespēja noticēt savām acīm, kad ieraudzīja savu suni, kurš intensīva lietus laikā palīdzēja mazam kaķēnam.

48 gadus vecā saimniece izgāja no mājas pēc tam, kad viņas 3 gadus vecā jorkšīras terjera, čivavas un pūdeļa krustojuma  kucīte vārdā Heizela neatgriezās pēc pastaigas. Suns nenāca atpakaļ un turpināja pievērs uzmanību uz ņaudieniem, kas nāca no saimnieces īpašuma nojumes.

foto: Ekrānuzņēmums
Heizela izglāba mazo kaķēnu un sniedza pajumti savā mājā.

Heizela lietus laikā palika ārpusē, līdz Monika no Teksasas štata pilsētas Abilīnas ieraudzīja notiekošo. Saimniecei par pārsteigumu,  suns atradās uz mājas piebraucamā ceļa un veda sev nopakaļ izmirkušu kaķēnu.

Katru reizi, kad kaķēns apstājās, Heizela arī apstājās un mudināja viņam turpināt sekot.

Kad kaķēns nespēja pārkāpt pāri slieksnim, lai iekļūtu siltā un sausā mājas iekštelpā, Heizela saķēra viņu aiz skausta un ienesa mazo draudziņu istabā.

Aizkustinošais brīdis piedzīvots 30. septembrī un kopš tā laika Monika kaķenītei devusi vārdu Šēba. Saimniece viņu nodevusi sava brāļa Maikla aizgādībā.