foto: Ekrānuzņēmums
TV šovu zvaigzne Magone drudžaini plāno pārvākšanos - un to dara pēc sentēvu tradīcijām
TV
2019. gada 11. novembris, 12:12

TV šovu zvaigzne Magone drudžaini plāno pārvākšanos - un to dara pēc sentēvu tradīcijām

Jauns.lv

Magones Šutovienes fani beidzamajā laikā kļuvuši bažīgi, jo publiskajā telpā arvien retāk izskanējis populārās dzejnieces vārds. Nu viņa steidz apliecināt, ka baudījusi mierpilnu ģimenes dzīvi, pavadījusi laiku ar dēlēnu un atpūtusies pirms tik svarīgā notikuma viņas dzīvē – pārvākšanās uz Gulbenes pusi, kur ģimene iegādājusies savu mājokli.

Jau šovakar “STV Pirmā!” realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” skatītāji būs liecinieki visai drudžainiem plānošanas darbiem, kad Magone un Žanis steigs rēķināt, cik liela automašīna iedzīves pārvešanai viņiem nepieciešama. Kā nu ne – gadu gaitā mantu uzkrāts ne mazums!

Turklāt pat tik nozīmīgā brīdī kā jurģošanās uz jaunu mājokli Magone tur lielā cieņā latviskās tradīcijas un visa procesa plānošanā vadās pēc tām. Izrādās, saskaņā ar ticējumiem, piektdienā nedrīkst sākt neko jaunu, tāpēc pārvākšanos šajā dienā Magone pat neapspriež: “Piektdienā pēc ticējumiem un pēc veco ļaužu stingras kārtības nedrīkst neko nopietnu darīt. Kur nu vēl pārvākt savu iedzīvi un sāk jaunu ceļu. Kā mūsu gadījumā – tas ir sešu cilvēku jauns posms dzīvē,” spriež Magone.

Viņai piekrīt arī vīrs lietuvietis Žanis, kurš pauž atbalstu un cieņu senajiem latviešu ticējumiem. Kā Magonei veiksies ar pārvākšanos? Un kā viņa iekārtosies savās jaunajās mājās? Jau drīzumā uzzināsiet realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra.”