foto: Ekrānuzņēmums no "Facebook",
Mārtiņa Ķibilda dēli par godu tēvam uztaisījuši vienādus tetovējumus
Atvadīšanās no Mārtiņa paredzēta piektdien 8. novembrī pulksten 11.00 Torņakalnā baznīcā.
Slavenības
2019. gada 6. novembris, 15:51

Mārtiņa Ķibilda dēli par godu tēvam uztaisījuši vienādus tetovējumus

Jauns.lv

Pāragri aizsaulē aizsauktā televīzijas raidījumu vadītāja Mārtiņa Ķibilda dēli par godu tēvam un viņa profesionālajai darbībai uztaisījuši vienādus tetovējumus – raidījuma “Adreses” logotipu.

Fotogrāfiju ar Mārtiņa dēliem – Gustavu un Bruni Ķibildiem savā “Facebook” profilā ievietojis “VFS films” vadītājs Uģis Olte. Kā zināms raidījumu “Adreses” sadarbībā ar Latvijas Televīziju veido studijas VFS Films radošā komanda.

foto: Uģis Olte/Facebook
Gustavs Kibilds: Mārtiņš apraudātos no sajūsmas!

Klāt pie fotogrāfijas pierakstīts: “Čaļi atnāca palīgā pabeigt Adreses. Gustavs Ķibilds un Brunis Ķibilds #Adreses”. Fotogrāfija saņēmusi teju 800 atzīmes “Patīk” un turpat lasāmi arī neskaitāmi komentāri. 

Gustava Ķibilda komentārs saņēmis 137 “Patīk”: “Mārtiņš apraudātos no sajūsmas! Ne tikai par mums, bet arī par VFS Films absolūti ģimenisko attieksmi pret savējiem! Ze best!”

Jau vēstīts, ka negaidīti 26. oktobrī mūžībā devies TV raidījumu vadītājs un veidotājs Mārtiņš Ķibilds. 5. oktobrī ģimene atklāja Mārtiņa nāves iemeslu: “Autopsijas rezultāts ir īss un nepielūdzams: Akūtā koronārā sirds slimība. Mārtiņa sirds pārstāja pukstēt miegā Amsterdamas viesnīcā.”

Kā ziņots, atvadu dievkalpojums Torņakalna baznīcā notiks piektdien, 8. novembrī pulksten 11:00.

Mārtiņš Ķibilds (1973-2019)

gallery icon
42

Mārtiņš Ķibilds dzimis 1973.gada 23. jūlijā. Viņš žurnālistikā darbojās kopš deviņdesmitajiem gadiem. Gadsimtu mijā Ķibilds vadīja populāro erudīcijas spēli "Gribi kļūt miljonārs?", bet vēlāk pievērsās arī citiem projektiem, no kuriem daudzi bija saistīti ar arhitektūru un dizainu, kas bija Mārtiņa kaislība. Viņš veidojis tādus raidījumus kā "Adreses", "Atslēgas", "Kultūrdeva" un citus.