foto: REUTERS/SCANPIX
Pēc 12 gadiem atklājas, kāpēc Britnija Spīrsa noskuva sev matus
Par iemesliem tiek runāts jaunajā dokumentālajā filmā par Britniju Spīrsu.
Slavenības
2019. gada 4. novembris, 14:51

Pēc 12 gadiem atklājas, kāpēc Britnija Spīrsa noskuva sev matus

Jauns.lv

Jaunajā dokumentālajā filmā "Britney Spears: Breaking Point" ("Britnija Spīrsa: Lūzuma punkts") dziedātājas Britnijas Spīrsas friziere Estere Tognosa pastāstījusi par dienu, kad māksliniece ieradās pie viņas salonā, lai nodzītu savus garos matus.

Sieviete centusies atrunāt dziedātāju no šādas rīcības. Tomēr, tikko friziere novērsusies, Britnija paņēmusi skūšanās ierīci un sāka pati sev dzīt nost matus.

foto: Ekrānuzņēmums no Youtube.
Spīrsas bijušais menedžeris Sems Lufti tiesā apgalvoja, ka Britnija matus noskuvusi tāpēc, lai apmānītu narkotiku pārbaudi, jo uzskatījusi, ka viņas lietotās narkotikas, to vidū metamfetamīns, esot uzkrājušās viņas matos.

"Viņa atnāca ar diviem miesassargiem, kuriem bija viņa jāpasargā no fotogrāfiem. Žurnālistu bija ļoti daudz: viņi grūstījās, skandalējās, līda viens otram virsū un gandrīz sakāvās," pastāstījusi Britnijas friziere.

Pēc viņas vārdiem, viens no apsargiem piegājis pie loga un it kā speciāli atvēris aizkarus. Tognosa pieļauj, ka viņam par to samaksāts pieklājīgs honorārs.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari 2019. gada septembrī

gallery icon
17

Tetovētāja Emīlija Vinna Hjūza atceras, kā Britnija, kuras atnākusi pie viņas uztaisīt tetovējumu pastāstījusi par iemesliem, kāpēc viņa matus noskuvusi.

2007. gads. Britnija Spīrsa ar lietussargu uzbrūk fotogrāfam, kurš viņu vajā

Bēdīgi slaveno zaļo lietussargu incidenta desmitajā gadadienā izsolē piedāvā paparaci Daniels „Dano” Ramoss, kurš pirms desmit gadiem – 2007. gadā ...

gallery icon
17

"Atceros kā jautāju: Kāpēc tu noskuvi matus? Un atbilde bija nedaudz savāda. Viņa teica, ka nevēlas, lai kāds aiztiktu viņas galvu un matus. Viņai esot apnikuši cilvēki, kuri aiztiek viņas matus," sacījusi tetovētāja.

FOTOREPORTĀŽA. Britnija Spīrsa plunčājas okeānā

Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa (35) atvaļinājumu pavada Havaju salās. Pludmalē var novērtēt dziedātājas slaido augumu un balto bikini.

gallery icon
34