foto: no "Facebook"
"Viss ir iespējams!" - Toms Grēviņš pievārē Frankfurtes maratonu
"Ceru, ka šī ir ne tikai mana, bet simboliska uzvara daudziem, kurus par tizliem, nevarīgiem u.t.t. skolā apsaukāja ne tikai vienaudži, bet arī pedagogi un radinieki," saka Toms.
Slavenības
2019. gada 29. oktobris, 12:55

"Viss ir iespējams!" - Toms Grēviņš pievārē Frankfurtes maratonu

Jauns.lv

"Viss ir iespējams!" ar foto, kurā redzams pēc finiša Frankfurtes maratonā, padalījies dīdžejs Toms Grēviņš, atzīstot, ka septiņi treniņu mēneši nav zemē nomesti.

"Ceru, ka šī ir ne tikai mana, bet simboliska uzvara daudziem, kurus par tizliem, nevarīgiem u.t.t. skolā apsaukāja ne tikai vienaudži, bet arī pedagogi un radinieki," sociālās saziņas tīklā "Facebook" raksta Grēviņš un atklāj - 42,195 kilometrus pievārējis četrās stundās, 21 minūtē un 32 sekundēs.

"Man ir tikai viens sakāmais - tie visi bija un ir slima suņa murgi. Viss ir iespējams!!! Un tu vari darīt, ko un kad tu vēlies, ja tas tev dod prieku. NAV TĀDA VĀRDA "NEVARU"!" bilst dīdžejs un TV un radio un raidījumu vadītājs.

Un tā arī ir - Frankfures maratona finišējušo vidū tiešām atrodams Toma Grēviņa vārds. Viņam ieskaitīta godpilnā 6501. vieta no 8190 finišējušajiem vīriešu kārtas dalībniekiem.