foto: REUTERS/SCANPIX
Karaliskā ģimene jūtas "šokēta" un varētu pārtraukt attiecības ar princi Hariju un viņa sievu Meganu
Saseksas hercogi žurnālistiem iepriekš skaidri pateikuši, ka izjūt neizturamu spiedienu no masu mediju puses.
Slavenības
2019. gada 24. oktobris, 17:14

Karaliskā ģimene jūtas "šokēta" un varētu pārtraukt attiecības ar princi Hariju un viņa sievu Meganu

Jauns.lv

Saseksas hercogienes Meganas Mārklas un prinča Harija izteikumi šokējuši karalisko ģimeni, uzskata eksperti. Saseksas hercogu darbības varētu pielikt punktu attiecībām ar karalisko ģimeni.

Pie šāda secinājuma nonācis "Daily Mirror" galvenais redaktors Rasels Maijers. Pēc viņa domām, Megana devusi visai pasaulei saprast, ka Elizabete II un viņas tuvinieki zina par hercogienes grūtībām, bet nerūpējas par viņas labklājību.

foto: REUTERS/SCANPIX
Saseksas hercogi žurnālistiem iepriekš skaidri pateikuši, ka izjūt neizturamu spiedienu no masu mediju puses.

Pēc šiem izteikumiem karaliskie radinieki diez vai sākšot pret viņu labāk izturēties. Tāpat pret princi Hariju, kurš nostājies sievas pusē.

Jau vēstīts, ka intervijās Saseksas hercogi žurnālistiem skaidri pateikuši, ka izjūt neizturamu spiedienu no masu mediju puses.

38 gadus vecā Megana atzinās, ka būt par karaliskās ģimenes daļu jau tā esot grūti. Pirms pāris nedēļām princis Harijs iesūdzēja tiesā vienu no žurnāliem, kas publicēja personisko Meganas saraksti ar tēvu.

foto: AFP/Scanpix
Neviennozīmīgas esot arī prinča Harija attiecības ar brāli Viljamu.

Viņš paziņoja, ka vairs nespēj noskatīties kā masu mediji ņirgājas par viņa sievu. Kā izteicies karaliskais biogrāfs Fils Dampīrs, sekas šādiem izteikumiem var būt ļoti nopietnas.

"Vai nu viņiem ir slikti padomdevēji, vai arī viņi padomus ignorē. Ceru, ka sešu nedēļu atvaļinājumā Saseksas hercogi apdomās savus tālākos soļus," teicis rakstnieks.

BBC karaliskais korespondents Džonijs Daimonds pieļāvis, ka karaliskā ģimene ir šausmās par notikumiem, kas saistīti ar princi Hariju un viņa sievu.

"Pirmkārt, lai kurš arī uzvarētu šajos tiesas procesos, situāciju tas nemainīs. Avīžnieki nedomā, ka dara kaut ko ne tā. Otrkārt, pieņemts, ka monarhija ir apvienojošs spēks šajā valstī, taču Saseksas hercogu darbības ir pretrunīgas un iet pret tās vērtībām," komentējis žurnālists. 

Megana un Harijs apskauj fanus Austrālijas un Jaunzēlandes vizītes laikā

gallery icon