foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: šokējošs kautiņš “ērkšķu šovā" – plīst krēsli un dāmas vicina dūres
Vai tiešām visi sarežģījumi jārisina ar dūru spēku?
TV
2019. gada 16. oktobris, 09:50

VIDEO: šokējošs kautiņš “ērkšķu šovā" – plīst krēsli un dāmas vicina dūres

Jauns.lv

Šovakar “STV Pirmā!” sociālajā raidījumā “Caur ērkšķiem uz...” gaidāmi šokējoši notikumi un karstasinīga dūru vicināšana, kas pārsteigs ne tikai pašas dalībnieces, bet arī projekta veidotājus.

Šī vakara raidījumā skatītāji varēs vērot, kā dalībnieces ierodas Jelgavā, kur viņas jau gaidīs karjeras konsultante, lai motivētu un palīdzētu atrast vietu darba tirgū. Nodarbības laikā dāmām cita starpā būs jāpamato sava profesijas izvēle. Turklāt vārds tiks dots katrai no kolēģēm, kurām būs iespēja izteikt savus komentārus un ieteikumus citu teiktajam. Un tieši šī iespēja kļūs par šokējošā strīda iemeslu.

Kā ierasts, arī šoreiz pie ceļabiedreņu kritizēšanas visasāk ķersies “lielā” Laila, vienlaikus atbalstot “savējās”. Šāda netaisnība saniknos Lāsmu, kura nolems nodarbību pamest, kā arī Mariju, kura diemžēl izrādīsies mazāk samiernieciska: nespējot palikt atbildi parādā, jaunā dāma tā iekarsīs, ka metīsies dūru cīņā, lai noskaidrotu “uzvarētāju” ar sev ierastajām -  spēka metodēm.

foto: Ekrānuzņēmums
Vai tiešām visi sarežģījumi jārisina ar dūru spēku?

Kad kautiņā sāks plīst krēsli, iesaistīsies arī pārējās dalībnieces un pat projekta filmēšanas komanda, kuri centīsies naidnieces izšķirt. Vai dalībniecēm pēc šīs saķeršanās izdosies salīgt mieru? Un vai Marija sapratīs, ka ne vienmēr visi sarežģījumi jārisina ar dūru spēku? Un galu galā – kas par notikušo asā, bet godīgā sarunā būs sakāms raidījuma vadītājam Jānim Bukumam? To skaties jau šovakar “STV Pirmā!” raidījuma “Caur ērkšķiem uz...” jaunākajā sērijā.

Šova "Caur ērkšķiem uz..." trešās sezonas dalībnieces

Šova "Caur ērkšķiem uz..." trešās sezonas dalībnieces.

gallery icon
23