foto: ddp socialmediaservice / Vida Press
90. gadu supermodeles Helēnas Kristensenas dēls izaudzis ļoti līdzīgs mammai
Helēna Kristensena ar dēlu Mingusu.
Slavenības
2019. gada 17. oktobris, 05:45

90. gadu supermodeles Helēnas Kristensenas dēls izaudzis ļoti līdzīgs mammai

Jauns.lv

Reiz supermodeli Helēnu Kristensenu (50) un aktieri Normanu Rīdusu (50) vienoja romantiskas jūtas. Šajās piecus gadus ilgušajās attiecībās pasaulē nāca modeles vienīgais bērns, dēls Minguss Lusjēns, kurš šo svētdien nosvinējis savu 20. dzimšanas dienu. Viņa līdzību slavenajai mammai nav iespējams noliegt!

Helēnas Kristensenas un Normana Rīdusa dēls

gallery icon
31

Šīs supermodeles gēni ir ļoti spēcīgi! Helēna Kristensena sociālajos tīklos padalījusies ar dēla fotogrāfijām, suminot viņu 20. dzimšanas dienā. Ir acīmredzams, ka Minguss Lusjēns mantojis savas slavenās mammas sejas vaibstus. Kristensena publiskojusi vairākus attēlus un fani atzinuši, ka dēls mazliet līdzinoties arī tētim, seriāla “Staigājošie miroņi” (“The Walking Dead”) zvaigznei Normanam Rīdusam. Taču nav šaubu, ka ar katru nākamo gadu Minguss aizvien vairāk līdzinās mammai.

Helēna Kristensena savu dzimšanas dienas veltījumu dēlam sociālajos tīklos publiskojusi svētdienas vakarā, kad bija viņa dzimšanas diena. Modele izvēlējusies desmit fotogrāfijas, kurās dēls redzams no bērnības līdz pat šai dienai. “Šodien ir skaista diena, jo pirms 20 gadiem piedzimi tu! Tik ļoti tevi mīlu,” raksta mamma Kristensena.

foto: ddp socialmediaservice / Vida Press
Helēna Kristensena un Normans Rīduss ar dēlu.

Arī tētis Normans Rīduss padalījies ar dažām dēla fotogrāfijām, kurās Minguss lielākoties redzams jaunākos gados. “Daudz laimes dzimšanas dienā visu laiku visforšākajam,” publiski dēlu sveic lepnais tētis.

View this post on Instagram

Happy birthday to the coolest of all time ❤️

A post shared by norman reedus (@bigbaldhead) on

Par Mingusa pārsteidzošo līdzību ar mammu supermodeles “Instagram” blogā komentārus raksta kā fani, tā draugi. “Viņš ir tava kopija,” raksta viens. “Ak, mans Dievs, dvīņi,” komentē otrs. “Viņš ir mammas dēls, par to nav šaubu. Tā it kā tu būtu atdzimusi kā zēns,” jūsmo trešais. “Viņš izskatās gluži kā tu. Izcili gēni,” piebilst vēl kāds.

foto: ddp socialmediaservice / Vida Press
Līdzīgi kā divas ūdens piles!

Supermodeli Helēnu Kristensenu savulaik vienojušas romantiskas attiecības ar vairākiem pasaulē labi zināmiem vīriešiem. Deviņdesmito gadu sākumā viņa piecus gadus bija kopā ar grupas “INXS” līderi Maiklu Hačensu. Arī romāns ar aktieri Normanu Rīdusu ilga piecus gadus. Pāris 1999. gada 13. oktobrī sagaidīja pasaulē kopīgu dēlu, bet 2003. gadā pašķīrās. Vēlāk septiņu gadu garumā Kristensenu vienoja romantiskas jūtas ar grupas “Interpol” dziedātāju Polu Benksu. Supermodele nekad nav bijusi precējusies. Draudzīgas attiecības ar sava vienīgā bērna tēvu Helēna saglabājusi līdz pat šai dienai. Abi dala kopīgas aizbildnības tiesības pār dēlu.

Normans Rīduss šogad – 50 gadu vecumā –  pasaulē sagaidīja savu otro bērnu. Meitu viņam dāvājusi draudzene, vācu izcelsmes aktrise Diāna Krīgere (42), kurai šis ir pirmais bērns. Rīduss un Krīgere ir kopā kopš 2015. gada.