foto: Instagram / Jessica Simpson
Džesika Simpsone atkal liek par sevi runāt - pusgada laikā zaudējusi 45 kilogramus svara
Džesika Simpsone.
Slavenības
2019. gada 16. oktobris, 06:28

Džesika Simpsone atkal liek par sevi runāt - pusgada laikā zaudējusi 45 kilogramus svara

Jauns.lv

Bijušās realitātes šova zvaigznes, aktrises un dziedātājas Džesikas Simpsones vārds atkal nonācis preses sleju pirmajās lappusēs. Šoreiz - pateicoties apbrīnojamajām ķermeņa pārmaiņām.

Džesika Simpsone 2019. gada septembrī

gallery icon
7

Trīs bērnu māmiņa Džesika Simpsone savā „Instagram” profilā atklājusi, ka sešu mēnešu laikā ir zaudējusi 100 mārciņas jeb 45,4 kilogramus svara. Kad viņa uzkāpusi uz svariem pēc trešā bērna laišanas pasaulē, skala rādījusi 240 mārciņas jeb 108,9 kilogramus.

Kā gan Džesikai tik ātrā laikā izdevies atbrīvoties no tik ievērojami liela svara? Par Simpsones pārsteidzošajām svara izmaiņām vaļsirdīgi pastāstījis un noslēpumos padalījies viņas ilggadējais treneris Hārlijs Pasternaks. Viņš sniedz padomus un ieteikumus, kas palīdzējuši klientei atgūt agrāko slaidumu.

„Trīs maltītes un divas uzkodas dienā, ievērojot Ķermeņa atjaunošanas diētas (Body Reset Diet) principus, kurā viņas maltītēs ir iekļauts proteīns, šķiedrvielas un veselīgie tauki. Džesika dievina „Tex-Mex” garšas. Viņa nevēlas, lai ēdienreizes izskatītos pēc soda vai diētas. Ēdienam joprojām bija jābūt garšīgam. Tieši tāpēc viņa spēja sekot (un turpina to darīt) šai programmai,” norāda treneris.

„Viņas ēdienkartē ir atrodams lielisks ābolu pīrāga smūtijs, kas Džesikai ļoti garšo. Dažkārt no rītiem viņa gatavo omleti. Ķermeņa atjaunošanas diētā ir iekļauti smūtiji, zupas, salāti, olu kulteņi, uz lielas uguns ātri gatavots ēdiens, kā arī sviestmaizes. Tā ir ļoti vienkārša un viegli izpildāma diēta. Atšķirībā no manis, kam neapnīk katru rītu viens un tas pats, Džesikai tīk dažādība. Turklāt viņa ir tik aizņemta ar trim bērniem un liela biznesa vadīšanu, līdz ar to viņai dzīvē dažādības jau tā netrūkst. Viņa ir apbrīnojama,” slavē Pasternaks.

Ķermeņa atjaunošanas diēta popularitāti iemantoja pēc tam, kad Hārlijs Pasternaks izdeva grāmatu „Ķermeņa atjaunošanas diētas pavārgrāmata:150 receptes, kas uzlabos tavu vielmaiņu” („The Body Reset Diet Cookbook: 150 Recipes To Power Your Metabolism”). Drīz pēc tās izdošanas grāmata izpelnījās milzīgu popularitāti un lielu sekotāju skaitu.

foto: Vida Press
Džesika Simpsone divus mēnešus pirms trešā bērna – meitas Bērdijas Mejas – nākšanas pasaulē.

„Es šo grāmatu nopirku pirms gada un zaudēju 20 kilogramu, pateicoties smūtijiem, kurus dievinu. Agrāk man bija problēmas ar asinsspiedienu un holesterīna līmeni, taču tagad to vairs nav, esmu veselīga. Iesaku šo grāmatu ikvienam, kurš vēlas būt veselīgs. Es nopirku pavārgrāmatu un šis autors mani fascinē. Esmu ļoti pateicīga. Es pat nevaru vārdos izteikt, cik ļoti šī grāmata man palīdzēja. Es uzskatu, ka tā burtiskā nozīmē izglāba man dzīvību,” slavē kāda no „Amazon” lietotājām.

Tā dzīvo Džesika Simpsone

Bijusī realitātes šova zvaigzne Džesika Simpsone šo māju iegādājās no slavenās Osbornu ģimenes. Viņi īpašumu ilgāku laiku nevarēja pārdot un ...

gallery icon
38

Džesika Simpsone ar ģimeni

gallery icon
16

2.5 mēnešus pēc bērna piedzimšanas Džesika Simpsone jau tērpjas super mini

gallery icon
16

Džesika Simpsone otrās grūtniecības laikā

gallery icon
20

Džesika Simpsone laikā, kad gaidīja mazuli

gallery icon
12