foto: Vida Press
Holivudas zvaigžņu pārim Reinoldsam un Laivlijai - trešais bērns
Par to, ka ģimenē gaidāms pieaugums, Reinoldss un Laivlija atklāja maijā - filmas "Pokémon: Detective Pikachu" pirmizrādē Bleika savam vīram pie sāniem uz dzeltenā paklāja izgāja, acīmredzami būdama mātes cerībās.
Slavenības
2019. gada 6. oktobris, 11:05

Holivudas zvaigžņu pārim Reinoldsam un Laivlijai - trešais bērns

Jauns.lv

Trešais bērns pasaulē nācis Holivudas zvaigžņu Raiana Reinoldsa un Bleikas Laivlijas ģimenē.

Raiens Reinoldss un Bleika Laivlija filmas "Pokemon: Detective Pikachu" pirmizrādē

Aktieri Raiens Reinoldss un Bleika Laivlija 2019. gada 2. maijā Ņujorkā filmas "Pokemon: Detective Pikachu" pirmizrādē.

gallery icon
10

Par to, ka ģimenē gaidāms pieaugums, Reinoldss (42) un Laivlija (31) atklāja maijā - filmas "Pokémon: Detective Pikachu" pirmizrādē Bleika savam vīram pie sāniem uz dzeltenā paklāja izgāja, acīmredzami būdama mātes cerībās. Nu Ziemeļamerikas tabloīdi uzzinājuši, ka pāra ģimenē piedzimis trešais bērns, taču, tā kā aktieru pārstāvji šīs vēstis vēl nekomentē, nav zināms - vai pasaulē nāca puika vai meitene.

Abu aktieru, kas par precētu pāri kļuva 2012. gadā, ģimenē jau aug meitas Džeimsa (4) un Inesa (2). Laivlija savulaik jau izteikusies, ka vienmēr vēlējusies lielu ģimeni. "Oh, ja vien varētu, es gribētu 30 bērnus!" izdevumam "Allure" pirms vairākiem gadiem klāstīja aktrise.

Maijā izdevumam "People" Reinoldss atklāja, ka pāris cenšas sadalīt savus darbus tā, lai viņiem nesakristu filmēšanās grafiki. "Ja viņa filmējas Taizemē, bet es strādāju Vankūverā, mēs cits citu vispār nekad neredzētu. Bet mēs darbojamies kā komanda, un tas ļoti labi strādā," atzina Reinoldss, norādot, ka ģimene vienmēr braucot līdz tam vecākam, kas tajā brīdī strādā. "Tā bērni vienmēr ir ar mums, ģimene ir kopā. Vai esam Spānijā, vai Jūtā, vai Ņujorkā, mēs vienmēr esam mājās."

View this post on Instagram

Happy Birthday, @blakelively.

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Interesanti, ka Reinoldss, kas saviem vecākiem ir jaunākais no četriem puikām, nemaz tik īpaši nevēlas, lai paša ģimenē obligāti dzimtu zēns. "Tas, ka piedzima meita, man bija sapņa piepildījums," pirms trim gadiem kādā intervijā sacīja viņš. "Ja varētu būt tā, ka man ir deviņas meitas, es būtu sajūsmā. Patiešām!"