foto: Instagram/ Patrick J. Adams
Hercogienes Meganas seriāla vīrs publiskojis līdz šim neredzētas fotogrāfijas no filmēšanas laukuma
Megana Mārkla.
Slavenības
2019. gada 26. septembris, 06:53

Hercogienes Meganas seriāla vīrs publiskojis līdz šim neredzētas fotogrāfijas no filmēšanas laukuma

Jauns.lv

38 gadus vecā Saseksas hercogiene aktrises karjeru pameta pēc kāzām ar princi Hariju (35), taču kolēģi Meganu aizvien atceras ar prieku. Aktieris Patriks Džejs Adamss (38), kurš seriālā “Suits” atveidoja Meganas varones Reičelas vīru, sociālajos tīklos padalījies ar iepriekš neredzētām fotogrāfijām no seriāla uzņemšanas laukuma. To skaitā ir arī vairākas Meganas fotogrāfijas.

Megana Mārkla seriāla “Suits” uzņemšanas laikā

gallery icon
36

Fotogrāfijas, kuras Patriks Dž. Adamss publiskojis savā “Instagram” kontā, uzņemtas vēl laikā, kad Megana Mārkla pat nenojauta, ka liktenis viņai paredzējis kļūt par hercogieni britu karaļnamā.

Hercogiene Megana un princis Harijs vizītē Dienvidāfrikā

gallery icon
79

Fotogrāfijās Megana redzama, gan tērpusies halātiņā, gan paslēpusies zem lietussarga un atpūšamies uz dīvāna. Visi šie kadri uzņemti seriāla uzņemšanas starplaikos.

Seriālā “Suits” Megana atveidoja Reičelu Zeinu – Maikla Rosa (Patriks Dž. Adamss) mīļoto sievieti, kuru viņš beigu beigās arī apprecēja. Megana pameta TV šovu pēc septītās sezonas. Aizvadītajā gadā kādā no sarunām prinča Harija sieva atzinās, ka reizēm tomēr skumst pēc darba kino jomā.

Amerikāņu aktrise Megana Mārkla

gallery icon
37