foto: Juan Rico / BACKGRID/All Over Pr/ Vida Press
Britnija Spīrsa pēc incidenta aizvien nesarunājas ar tēvu
Popzvaigzne Britnija Spīrsa.
Slavenības
2019. gada 27. septembris, 07:31

Britnija Spīrsa pēc incidenta aizvien nesarunājas ar tēvu

Jauns.lv

Lai gan iepriekš ziņots, ka popzvaigznes Britnijas Spīrsas tēvs Džeimijs Spīrss atkāpies no meitas aizbildņa amata, lūgums viņu atbrīvot no tiesas noteiktajiem pienākumiem ir tikai uz laiku.

foto: Vida Press
Britnijas vecāki Džeimijs un Linna Spīrsi.

Kāds ģimenei tuvs cilvēks slavenību žurnālam “People” norādījis, ka Spīrsa kungs “nekad nav pilnībā atkāpies” no pienākuma pārraudzīt meitas dzīvi un karjeru, ko 2008. gadā tiesa viņam uzticēja pēc Britnijas pārciestā nervu sabrukuma.

“Viņš turpinās būt meitas aizbildnis,” norādījis vārdā nenosauktais informators. “Britnijai un Džeimijam vienmēr bijušas sarežģītas attiecības. Viņas tēvs spēj būt ļoti strikts un ietiepīgs. Britnija daudzas reizes sacēlusies pret viņu.”

Britnija Spīrsa un Sems Asghari 2019. gada septembrī

gallery icon
17

Žurnāls “People” informē, ka aizvadītajā nedēļā tiesa piekrita aizzīmogot sēžu pierakstus pēc tam, kad Britnijas un Džeimija advokāti lūdza, lai privāti dati – to skaitā medicīniska rakstura informācija un sarunas, kas skar Britnijas dēlus – būtu pasargāti no pieejamības trešajām personām un informācijas noplūdes presē.

Saskaņā ar tiesai iesniegtajiem dokumentiem, tiesnesis apstiprinājis, ka uz laiku Britnijas aizbildnības pienākumus pilda popzvaigznes ilggadējā “aprūpes menedžere” Džodija Montgomerija, kurai šobrīd ir “tādas pašas tiesības”, kādas līdz šim bija Džeimijam.

Britnija Spīrsa ar bijušo vīru apmeklē dēlu futbola maču

Bērnu dēļ popzvaigzne Britnija Spīrsa un viņas bijušais vīrs Kevins Federlains spējuši atjaunot normālas attiecības un laiku pa laikam satiekas. ...

gallery icon
8

Zinātāji apgalvo, ka Spīrss no meitas aizbildnības pienākumu pildīšanas uz laiku atteicies pēc tam, kad Britnijas bijušais vīrs Kevins Federlains uzrakstīja policijā iesniegumu, kurā apsūdzēja Džeimju mazdēla Šona Prestona (14) fiziskā ietekmēšanā.

Aizvadītajā nedēļā varasiestādes paziņojušas, ka netiks izvirzīta kriminālapsūdzība pret Džeimiju Spīrsu, jo “nav pietiekamu pierādījumu, ka veikts kriminālpārkāpums”.

Britnija Spīrsa ar dēliem Kalifornijā

Jūnijā un jūlijā Britnija Spīrsa devusies atvaļinājumā un pavada laiku kopā ar dēliem Šonu un Džeidenu. Augustā viņa turpinās priecēt ...

gallery icon
12

Ģimenes draugs žurnālam “People” šo pirmdien norādījis, ka Britnija un Džeimijs “pēc incidenta ar Šonu aizvien nesarunājas”, kaut arī apsūdzības ir atsauktas. “Britnija aizvien ir sarūgtināta par notikušo,” norāda paziņa.

Jāatzīst, ka popzvaigznei ir visnotaļ nopietns iemesls rūgtumam. Pēc iepriekš minētā starpgadījuma Britnija zaudējusi 50:50 dalītās aizbildnības tiesības pār dēliem Šonu Prestonu un Džeidenu Džeimsu. Tādi plašsaziņas līdzekļi kā “E! News”, “Daily Mail” un “TMZ” informē, ka Federlainam piešķirti 70 procenti laika, ko pavadīt ar dēliem. Dažādu ārzemju informācijas avotu sniegtā informācija gan atšķiras. Tā, piemēram, slavenību žurnāls “People” šajos ciparos ir vēl striktāks, apgalvojot, ka dalītā aizbildnība šobrīd esot noteikta 90:10 apmērā, Kevina Federlaina labā.

Britnija pavada laiku kopā ar bijušo vīru un viņa sievu

gallery icon
25

Atgādināsim, ka incidents noticis šā gada 24. augusta vakarā. “Kad Britnija ar dēliem apciemoja Džeimiju viņa mājās, izcēlās strīds, kas noveda pie fiziskas ietekmēšanas, ko redzēja arī Džeidens,” slavenību žurnālam “People” paskaidrojis Federlaina advokāts Marks Vinsents Kaplans.

Advokāta iesniegumā norādīts, ka jaunākais dēls Džeidens Džeimss bijis brāļa Šona Prestona un vectēva Džeimija Spīrsa konflikta aculiecinieks. Portāls “The Blast” raksta, ka Džeimijs “spēcīgi purinājis” Šonu pēc tam, kad ar varu ielauzies pie viņa guļamistabā.

Kevins Federlains ar dzīvesbiedri Viktoriju, meitu un Britnijas bērniem pludmalē

gallery icon
26

“Britnija izdarīja pareizi, ka paņēma bērnus un devās prom,” norādījis Kaplans, piebilstot, ka viņa klients Kevins Federlains aizvien vēlas, lai bijušajai sievai būtu tikšanās tiesības un labas attiecības ar dēliem.

Kevins Federlains un Britnija Spīrsa 2004. gadā

gallery icon
5