foto: Instagram
Andželinas Džolijas dēls pirmo reizi publiski runā par sarežģītajām attiecībām ar Bredu Pitu
Andželina Džolija ar dēlu Medoksu ierodas Dienvidkorejā.
Slavenības
2019. gada 18. septembris, 06:28

Andželinas Džolijas dēls pirmo reizi publiski runā par sarežģītajām attiecībām ar Bredu Pitu

Jauns.lv

18 gadus vecais Medokss Džolijs-Pits uzsācis jaunu, patstāvīgas dzīves posmu. Aktieru Andželinas Džolijas un Breda Pita vecākais dēls devies studēt uz Dienvidkoreju. Jaunietis cenšas izturēties, kā īstam vīrietim pieklājas, kad viņu kāds tincina par attiecībām ar tēvu.

Andželina Džolija ar bērniem filmas „First They Killed My Father” pirmizrādē

Aktrise Andželina Džolija ar bērniem filmas „First They Killed My Father” pirmizrādes vakarā Ņujorkā.

gallery icon
12

Aktrise Andželina Džolija līdz pat šim brīdim ļoti sargājusi savus sešus bērnus, lai publiski neviens viņus neizjautātu par ģimenē notiekošo. Bērni sabiedrībā izgājuši tikai mammas vai miesassargu pavadīti, un tie rūpējās, lai neviens bērnus netraucētu ar uzbāzīgiem jautājumiem. Taču Džolijas vecākais dēls nesen kā nosvinējis savu 18. dzimšanas dienu un uzsācis pieauguša cilvēka dzīvi. Puisis devies studēt uz Jonsejas universitāti Seuolā, Dienvidkorejā, kur mācīsies bioķīmiju.

Breds Pits Venēcijā 2019. gada augustā

gallery icon
8

Jaunietim tagad pašam jātiek galā ar viņam pastiprināti pievērsto uzmanību. Pagaidām Medoksam tas izdodas lieliski – bez lieka patosa un skandāliem. Jauno studentu izdevies satikt žurnāla „InTouch” reportieriem, kas speciāli devušies uz Dienvidkorejas galvaspilsētu, lai gūtu iespēju tur uzrunāt Medoksu.

Andželina Džolija ar bērniem Toronto

Aktrise Andželina Džolija ar bērniem apmeklē Toronto starptautisko filmu festivālu Kanādā.

gallery icon
17

Puisis pret reportieriem izturējies draudzīgi un ar smaidu uz lūpām atbildējis, ka jau esot labi iejuties jaunajā dzīvē svešā valstī. Viņš joprojām daudz laika veltot padziļinātai korejiešu valodas apguvei. Uz jautājumu, vai jaunietis iet uz burziņiem un naktsklubiem, Andželinas Džolijas dēls atbildējis, ka viņam tas neinteresējot.

Tad Medoksam pajautāts, vai tēvs Breds Pits plānojot viņu apciemot jaunajā dzīvesvietā. Puisis uz to atbildējis izvairīgi: „Es nezinu, es nevaru zināt, kas notiks.” Pēc tam viņam pajautāts, vai attiecības ar tēvu ir izirušas. „Kam ir lemts notikt, tas notiks,” daudznozīmīgi izteicies Medokss. To sakot, jaunietis nešķita satraukts par jautājumiem, kas skar viņa un tēva sarežģītās attiecības, – apliecinājis izdevums „Daily Mail”.

Džolijas un Pita meita Šilo dodas uz pirmizrādi uzvalkā

Breds Pits kopā ar bērniem apmeklēja sievas, Andželinas Džolijas, režisētās filmas „Unbroken” pirmizrādes vakaru Holivudā. Abi dēli Medokss un Pakss ...

gallery icon
14

Andželina Džolija puisēnu adoptēja Kambodžā 2000. gadā. Vēlāk, kad aktrisei izveidojās romantiskas attiecības ar Bredu Pitu, viņš oficiāli adoptēja visus trīs Džolijas pieņemtos bērnus. Šā gada augustā Medokss uzsāka mācības universitātē Dienvidkorejā. Breds Pits nepavadīja vecāko dēlu. Runā, ka par Medoksa plāniem viņš uzzinājis tikai no presē lasītā.

Breda Pita un viņa vecākā dēla attiecības sašķobījās 2016. gadā. Toreiz Džolija publiski apgalvoja, ka vīrs strīda laikā lidmašīnā esot zēnam iesitis.

Džolijas dēls sper savam miesassargam

Jādomā, ka tā bija tikai pusaudža Medoksa māžošanās un līdz reālam spērienam pietrūka puscentimetrs, taču izskatījās gaužām nepiedienīgi, ka vīram, ...

gallery icon
12

Pits to vēlāk kategoriski noliedza. Vēlāk Džolija apsūdzību tiesā atsauca. Bet ar to brīdi sākās Džolijas un Pita garais laulības šķiršanas process. Pitam izdevās panākt vienošanos par aizbildnības tiesībām par bērniem, un viņš ieguva iespēju tikties ar atvasēm. Taču ar Medoksu attiecības tā arī neesot sakārtojušās. Andželina Džolija personīgi pavadīja vecāko dēlu uz universitāti, ierodoties Seulā kopā ar viņu.

Andželina Džolija ar bērniem filmas „Dumbo” pirmizrādes vakarā

gallery icon
13

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon
35