foto: MediaPunch / BACKGRID/All Over P/ Vida Press
Pēc 22 gadu laulības TV zvaigzne Lerijs Kings šķiras arī no savas septītās sievas
Lerijs un Šona apprecējās 1997. gadā.
Slavenības
2019. gada 21. augusts, 14:12

Pēc 22 gadu laulības TV zvaigzne Lerijs Kings šķiras arī no savas septītās sievas

Jauns.lv

Pienācis gals amerikāņu TV un radio raidījumu zvaigznes Lerija Kinga septītajai laulībai - viņš šķiras no sievas Šonas, ar ko laulībā nodzīvojis 22 gadus.

Pāra laulības dzīvē jau pirms vairākiem gadiem bija krīze - pēc sievas neuzticības Kings šķiršanās pieteikumu iesniedza 2010. gadā, bet pēcāk to gan atsauca.

85 gadus vecajam Lerijam un 59 gadus vecajai Šonai ir divi dēli - Šanss (20) un Kenons (19). Saskaņā ar izdevuma “The Blast” iegūtajiem tiesas dokumentiem, Lerijs otrdien iesniedzis laulības šķiršanas prasību Losandželosas tiesā. Kā iemesls minēts "nesamierināmas atšķirības" un norādīts - kopdzīvi pāris pārtraucis šogad 6. jūnijā.

Savulaik Kingam tuvu stāvoši avoti jau medijiem stāstīja, ka Lerijs bijis ļoti satriekts, uzzinājis par sievas gadu ilgušo dēku. "Viņš ir sāpināts un nezina, ko darīt," tā sacījuši zinātāji. Bet citi klāstīja - bijusī dziedātāja un TV raidījumu vadītāja tolaik savam mīļākajam sacījusi, ka viņas laulība ar Kingu ir galā.

2016. gadā intervijā izdevumam "Home & Family" pāris noliedza, ka viņu ģimenes dzīvē būtu problēmas. "Jūs teicāt interesantu vārdu: "Baumas." Es šovbiznesā esmu jau 60 gadu, un ar baumām saskarties man nācies ļoti bieži," tā teica godalgotais šovu vadītājs. "Esmu intervējis cilvēkus, izvaicājot viņus par baumām, kas klejo apkārt. Baumas ir tas, kas tās ir, - tās ir baumas. Un, teikšu, kā ir, es tām uzmanību nepievēršu."

Lai gan Šona ir Lerija Kinga septītā sieva, precējies viņš bijis astoņas reizes. Vienu no savām laulenēm viņš pamanījās apprecēt divreiz.