foto: Publicitātes
FOTO: Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris un Linda Leen ieskandina festivālu “LNSO vasarnīca”
Mūzika
2019. gada 20. augusts, 11:15

FOTO: Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris un Linda Leen ieskandina festivālu “LNSO vasarnīca”

Jauns.lv

Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris (LNSO) diriģenta Gunta Kuzmas vadībā, spožā dziedātāja un dziesmu autore Linda Leen, saksofonspēles virtuozs Gints Pabērzs, kā arī izcilais Latvijas Radio bigbends ar māksliniecisko vadītāju Kārli Vanagu krāšni ieskandinājuši “Origo Summer Stage” brīvdabas skatuvi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Linda Leen un LNSO ieskandina festivālu “LNSO vasarnīca”

Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris (LNSO) diriģenta Gunta Kuzmas vadībā, spožā dziedātāja un dziesmu autore Linda Leen, saksofonspēles virtuozs Gints Pabērzs, ...

gallery icon
22

Uzstāšanās uz “Origo Summer Stage” skatuves ieskandināja festivālu “LNSO vasarnīca”, kas no 23. līdz 25. augustam norisināsies Latgales vēstniecībā GORS.

Festivāla ieskaņā 23. augustā uzstāsies jauni, spoži, daudzsološi kompozīcijas talanti no dažādām pasaules malām. Un noslēgsies festivāls 25. augustā ar LNSO un Latvijas Radio bigbenda saspēli krāsainā un intensīvā simfodžeza repertuārā. Abu orķestru satikšanās – tas ir divkāršs radošs spēks, ko vadīs un valdīs LNSO diriģents Guntis Kuzma ciešā sadarbībā ar bigbenda māksliniecisko vadītāju Kārli Vanagu. Koncertā būs divi īpaši viesi - Linda Leen un Gints Pabērzs.