Slavenības
2019. gada 19. augusts, 05:58

Lielo izmēru modele Ešlija Grehema paziņo, ka ir pirmdzimtā gaidībās

Jauns.lv

Modelei Ešlijai Grehemai (31) grūtniecība piestāv. Nākamajā dienā pēc tam, kad modele publiski paziņoja, ka abi ar vīru Džastinu Ērvinu ir pirmdzimtā gaidībās, viņa publiskojusi fotogrāfijas jau ar izteiktu topošās māmiņas vēderiņu.

foto: socialmediaservice by ddp images / Vida Press

Vienā no fotogrāfijām topošā māmiņa Ešlija Grehema skatās kamerā un, rokas sānos ielikusi, demonstrē savu augošo vēderiņu. Viņai mugurā ir tā pati apspīlētā kleitiņa, kas bija dienā, kad modele publiski paziņoja, ka viņai būs mazulis.

„Nevaru vien tevi sagaidīt,” fotogrāfijas parakstā vēsta Ešlija.

View this post on Instagram

Can’t wait to meet you🖤

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Otrā fotogrāfijā, ko Grehema parādījusi „Instagram” stāstu sadaļā, viņa pozē kopā ar vīru režisoru Džastinu Ērvinu (30). Abi staro priekā un ir rokām apskāvuši Ešlijas vēderu, savukārt Džastins vienā rokā tur ultrasonogrāfijas attēlu. Arī pie šīs fotogrāfijas Ešlija pierakstījusi, ka nevar vien sagaidīt mazuli ierodamies pasaulē.

foto: Instagram

Šajā nedēļā Grehema ne tikai padalījusies priecīgajos jaunumos par gaidāmo bērnu, bet abi ar vīru atzīmējuši arī savu devīto kāzu gadadienu, publiskus un sirsnīgus sveicienus viens otram sūtot ar „Instagram” starpniecību. „Šodien pirms deviņiem gadiem es tevi apprecēju. Šis ir mans labākais piedzīvojums ar vismīļāko cilvēku pasaulē!” – raksturo Ešlija.

„Šodien jūtamies tik svētīti, pateicīgi un saviļņoti, svinot to kopā ar mūsu augošo ģimeni!” – viņa atklāja. „Priecīgu gadadienu, Džastin. Dzīve kļūs vēl jo labāka.”

foto: socialmediaservice by ddp images / Vida Press
foto: Image Press / BACKGRID/All Over / Vida Press
foto: Image Press / BACKGRID/All Over / Vida Press

Ešlija Grehema piesaka kliedzošu „kliedzošu, krāšņu un neko neslēpjošu” apakšveļas kolekciju

gallery icon
16

Ešlijas Grehemas jaunā apakšveļas kolekcija

gallery icon
12

Ešlija Grehema ar mammu Lindu

Modele Ešlija Grehema kopā ar mammu Lindu reklamē peldkostīmus.

gallery icon
8