foto: Instagram
Lūk, kā izauguši Britnijas Spīrsas dēli
Britnijas Spīrsas māsa Džeimija Linna Spīrsa ar savu vecāko meitu Mediju un māsasdēliem Džeidenu Džeimsu un Šonu Prestonu. Tālruņa ekrānā Džeimijas Linnas vīra Džeimija Vatsona fotogrāfija.
Slavenības
2019. gada 31. jūlijs, 10:58

Lūk, kā izauguši Britnijas Spīrsas dēli

Jauns.lv

Popzvaigznes Britnijas Spīrsas jaunākā māsa Džeimija Linna Spīrsa sociālajos tīklos padalījusies ar ģimenes fotogrāfiju, kurā redzama viņas pašas meita Medija un māsas dēli Šons Prestons un Džeidens Džeimss. Zēni jau sasnieguši tīņu vecumu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Fotogrāfijā, kuru Džeimija Linna Spīrsa (28) publiskojusi savā „Instagram” kontā, viņa sēž kopā ar jauno paaudzi. Džimijas Linnas meitai Medijai ir jau 11 gadu, bet Britnijas dēliem Šonam Prestonam – 13, un Džeidenam Džeimsam – 12. Popzvaigznes māsa rokās tur tālruni, kurā rāda sava vīra Džeimija Vatsona fotogrāfiju. Sak, lai ir pilnas ģimenes fotogrāfija.

„Visi lieliski pavadīja laiku sporta spēlē, pat Džeimijs Vatsons,” fotogrāfijas komentārā ierakstījusi Džeimija Linna, kura kopā ar bērniem bija devusies vērot Atlantas „Braves” beisbola spēli pret Filadelfijas „Phillies”.

Līdzīgi kā slavenā māsa Britnija, arī Džeimija Linna ir divu bērnu mamma. Meita Medija viņai pieteicās 16 gadu vecumā, kad pusaudze bija kopā ar puisi vārdā Keisijs Oldridžs (viņam tolaik bija 18 gadu).

Džeimija Linna Spīrsa ar jaundzimušo meitiņu 2008. gadā.

gallery icon
9

Puritāniski noskaņotie vecāki pārim spieda apprecēties. Dažus mēnešus pirms meitas nākšanas pasaulē Džeimija Linna un Keisijs saderinājās. Jaunā ģimene pat nopirka kopīgu māju, kurā dzīvot un audzināt bērnu, taču gadu pēc bildināšanas viņi saderināšanos atsauca. Vēl gadu vēlāk pāris attiecības atjaunoja, bet jau pēc trim mēnešiem šķīrās uz visiem laikiem.

Britnijas māsasmeita Medija Oldridža

gallery icon
26

Džeimijas Linnas otra meita Aivija Džoana šobrīd ir 15 mēnešus veca. Viņa nākusi pasaulē 2018. gada aprīlī, un viņas tēvs ir Džeimijas Linnas vīrs uzņēmējs Džeimijs Vatsons, ar kuru viņa apprecējās 2014. gada martā.

Kamēr Britnijas dēli Džeidens Džeimss un Šons Prestons pavadīja laiku kopā ar māsīcu un savu tanti, popzvaigzne sociālajos tīklos ar saviem sekotājiem padalījās ar videoklipiņu, kurā redzama sportojam.

„Mans šīs dienas uzdevums ir stundu paskriet uz skrejceliņa, 20 minūšu ilgs kardio treniņš, un tad nobeigumā 20 minūtes jogas,” informē Britnija. „Man patiesībā nav vēlēšanās to visu darīt, bet man tā kā vajadzētu. Tā nu es sāku!”

Komentāros Britnija atklāj, ka esot „pieņēmusies svarā par divām mārciņām (0.9 kg)... tāpēc esmu atpakaļ savā sporta zālē!”

Kopš iznākšanas no rehabilitācijas klīnikas Britnija ļoti cenšas rūpēties par savu veselību. Aizvadītajā mēnesī popzvaigzne atklāja, ka sūri grūti strādā, lai nokristos svarā. Viņa sociālajos tīklos pastāstījusi par saviem iemīļotākajiem vingrojumiem, kā arī padalījusies pieredzē, kādam uztura režīmam šobrīd uzticas.

„Es ļoti smagi strādāju, lai zaudētu svaru... man 3 mārciņas (1.36 kg) ir tas pats, kas 7 mārciņas (3.18 kg), tas ir daudz,” komentārā pie publiskotā treniņa video rakstīja Britnija Spīrsa.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās