foto: SplashNews.com/ Vida Press
Modes mākslinieki Dolče un Gabana pārdod savu villu Sicīlijā, kur viesojušās neskaitāmas slavenības
Dolče un Gabana pārdod savu villu Sicīlijā
Slavenības
2019. gada 26. jūlijs, 05:50

Modes mākslinieki Dolče un Gabana pārdod savu villu Sicīlijā, kur viesojušās neskaitāmas slavenības

Jauns.lv

Sapņo, kā būtu padzīvot mājā, kas reiz piederējusi slavenā modes nama “Dolce & Gabbana” dibinātājiem Domeniko Dolčem un Stefano Gabanam? Tas ir iespējams… ja vien ir brīvi 6.5 miljoni ASV dolāru, jo tieši tik modes mākslinieki prasa par savu Sicīlijā esošo villu.

foto: Fotogramma / Splash News/ Vida Press
Domeniko Dolče un Stefano Gabana.

Itāliešu modes dizaineri Domeniko Dolče un Stefano Gabana, kas 1985. gadā Milānā nodibināja savu modes namu “Dolce & Gabbana”, pārdošanā izlikuši nekustamo īpašumu. Tas atrodas Sicīlijai piederošajā Stromboli salā un modes mākslinieki par to vēlas 6.5 miljonus ASV dolāru.

Dolče un Gabana pārdod savu villu Sicīlijā

gallery icon

Mājas atrodas brīnišķīgā vietā, ja patīk silts laiks un skats uz krasta līniju un jūru. Dolčes un Gabanas villa uzcelta netālu no klints kores un no tās paveras skaisti dabas skati, to skaitā arī uz aktīvo Stromboli jeb Iddu vulkānu. Nesenākais izvirdums reģistrēts šā gada 3. jūlijā.

Šajā villā gadu gaitā viesojušās neskaitāmas slavenības. Dolčes un Gabanas īpašumā šī villa ir kopš deviņdesmito gadu vidus. Modes mākslinieki te regulāri pavadījuši vasaras, rīkojot grandiozas ballītes saviem slavenajiem draugiem. Te pabijušās tādas dīvas kā supermodele Naomi Kempbela, aktrise Emīlija Klārka un pozvaigzne Madonna.

Milānas vīriešu modes nedēļa: "Dolce & Gabbana" skate rudens/ziema 2019/2020

gallery icon

Arī villa pati par sevi ir visnotaļ īpaša. To labiekārtojuši modes korifeji, paši izvēloties mēbeles, “Dolce & Gabbana” audumus, un atrodot dažādus brīnišķīgus interjera priekšmetus vietējo mākslinieku veikaliņos.

Ja nākamais īpašnieks apslāpēs vēlmi visu pārveidot, viņa rīcībā būs īpašums, kurā dzirkstī košas krāsas un izteiksmīgi raksti.

Katra no guļamistabām ieturēta citā tonī, ko izvēlējušies Dolče un Gabana.

Īpašumā kopumā ir septiņas guļamistabas un deviņas vannasistabas (katrā no tām ir lavas akmens apdare).

"Dolce & Gabbana" 2018./2019. gada rudens/ziemas skate Milānas modes nedēļā

„Dolce & Gabbana” 2018. gada rudens/ziemas skate Milānas modes nedēļā.

gallery icon

Monika Beluči "Dolce & Gabbana" modes skates laikā Milānā

gallery icon