Bartkevičs un Rubesa aizvien iet uz randiņiem
Neilgi pirms Ziemassvētkiem Baiba Rubesa un Juris Bartkevičs baudīja Itālijas gaisotni restorāna “Casa Nostra” atklāšanas svinībās.
Slavenības
2015. gada 28. decembris, 05:48

Bartkevičs un Rubesa aizvien iet uz randiņiem

Jauns.lv

Dailes teātra aktieris Juris Bartkevičs (65) ar mīļoto sievieti biznesa lēdiju Baibu Rubesu (61) ir kopā jau aptuveni 17 gadus un kopābūšanas burvību turpina izbaudīt, ejot uz randiņiem.

Abi labprāt gatavo un teic, ka lielākoties dara to atsevišķi. „Ir reizes, kad ēst taisām arī kopā, bet tas parasti ir ar grūtībām,” dzirkstoši smejot, atzīst Baiba Rubesa, kas šovasar tika iecelta par Rail Baltica projekta kopuzņēmuma valdes priekšsēdētāju.

Pāris stāsta, ka nav ieciklējušies uz pašmāju virtuvē tradicionālo karbonāžu un kotlešu cepšanu, bet gan „rok dziļāk un plašāk”. „Vadāmies pēc nopietnām virtuvēm,” bilst aktieris, un dzīvesbiedre viņu nekavējas paslavēt: „Juris ir suši un vīna šniceles meistars. Bet mans meistarstiķis ir ķīniešu virtuve.”

Tas gan nenozīmē, ka Baiba un Juris to tikvien dara, kā sēž mājās un viens otram ceļ priekšā pašu gatavotos mielastus. „Labprāt ejam tur, kur ir cilvēki, tiekamies, parunājamies, baudām atmosfēru un gardas maltītes kopā ar draugiem, paziņām, bet, kad gribas romantiskāku atmosfēru, ejam uz randiņiem tikai divatā. Īstie randiņi sastāv no laba sarkanvīna, vakariņām kādā jaukā restorānā. Mums arī patīk paklausīties mūziku, paskatīties filmas,” atklāj Rubesa.


Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica