foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Ministrs Gerhards tikai izlaidumā uzzina sava dēla atzīmes
Kaspars Gerhards.
Slavenības
2019. gada 7. jūlijs, 06:16

Ministrs Gerhards tikai izlaidumā uzzina sava dēla atzīmes

Žurnāls "Kas Jauns"

Dailes teātra Lielajā zālē 28. jūnijā notika Rīgas Valsts 1. ģimnāzijas 12. klašu izlaidums, ko absolvēja vairāk nekā 230 skolēnu. To vidū bija arī zemkopības ministra Kaspara Gerharda dēls.

foto: Mārtiņš Ziders
Rīgas Valsts 1. ģimnāzijas kādreizējais absolvents zemkopības ministrs Kaspars Gerhards ar kundzi Vitu izlaidumā sveica savu vecāko dēlu Krišjāni Gerhardu.

Rīgas Valsts 1. ģimnāzijas kādreizējais absolvents zemkopības ministrs Kaspars Gerhards ar kundzi Vitu izlaidumā sveica savu vecāko dēlu Krišjāni Gerhardu. Pirms neilga laika ģimnāzijas 9. klasi pabeidza arī viņu jaunākais dēls Jēkabs Gerhards.

Taujāts par vecākā dēla sekmēm, ministrs nosmēja, ka tikai tagad ar tām var iepazīties, jo beidzot ir saņemts atestāts. Apskatot dēla atestātu, lepnie vecāki neslēpa prieku par Krišjāņa atzīmēm. „Rezultāti ir ļoti labi. Atestātā zemākā atzīme ir 8 – vācu valodā, bet visas pārējās – 10 vai 9,” stāstīja ministrs. Viņš atklāja, ka dēls Krišjānis plāno studēt medicīnu, piebilstot, ka viņu ģimenē jau ir vairāki ārsti.