foto: EPA/Scanpix
20 mīlestības gadi - apaļu kāzu jubileju svin Deivids un Viktorija Bekhemi
Bekhemu pāris šogad martā.
Slavenības
2019. gada 5. jūlijs, 07:00

20 mīlestības gadi - apaļu kāzu jubileju svin Deivids un Viktorija Bekhemi

Jauns.lv

Savu kāzu 20. gadadienu nosvinējis viens no pasaulē populārākajiem šovbiznesa pāriem - Deivids un Viktorija Bekhemi.

1999. gada 4. jūlijā Īrijā Lutrelstaunas pilī jāvārdu viens otram teica futbolists Deivids Bekhems un dziedātāja Viktorija Adamsa. Glaunajās kāzās, kas izmaksāja ap pusmiljonu sterliņu mārciņu, bija vairāk nekā četri simti apkalpojošā personāla darbinieku, slavenu viesu netrūka, bet kāzu foto Bekhemi notirgoja kādam glancētam žurnālam.

Pārējo jau zina visi - Bekhems gadu laikā tikai spodrināja savu superzvaignes statusu, bet Viktorija dziedātājas karjeru nomainīja uz modes dizaineres darbu, savā jomā kļūstot par pasaulē atzītu profesionāli.

Atzīmējot kāzu gadadienu, Viktorija ceturtdien sociālās saziņas tīklā "Instagram" ievietoja video, kurā redzamas abu kopdzīves ainiņas - sākot no kāzu brīža. Un parakstīja: "Šodien pirms 20 gadiem. Es tevi tik ļoti mīlu xxxxx Bučas x". Video ar "patīk" atzīmējuši jau teju septiņi miljoni "Instagram" lietotāju.

20 gadu ilga laulība šovbiznesa pasaulē nav bieža parādība. Neskatoties uz dažreiz izskanējušajām baumām par Deivida neuzticību, pāris joprojām ir kopā - tikpat saskanīgi un saliedēti kā vienmēr. Būdami uzmanības centrā, lai kur arī dotos, spējuši uzaudzināt četrus bērnus (Bruklinu (20), Romeo (16), Krusu (14) un Hārperi (8)), vienmēr sabiedrībā izceļoties ar eleganci, labām manierēm un vieglu humoru.

Deivids un Viktorija Bekhemi ar bērniem lidostā

gallery icon
8

Deivids Bekhems reklamē rokaspulksteņus

Bijušais futbolists Deivids Bekhems izvēlēts par Šveices luksusa klases vīriešu rokaspulsteņu zīmola „Tudor” jauno reklāmas seju.

gallery icon
8

Viktorija Bekhema grupā „Spice Girls”

Viktorija Bekhema grupā „Spice Girls”.

gallery icon
29