foto: Matt Porteous/REX/ Vida Press
Hercogiene Ketrīna un princis Viljams tā steigušies atpakaļ pie bērniem, ka pārkāpuši etiķeti
Kembridžas hercogu pāris ar ģimeni.
Slavenības
2019. gada 22. jūnijs, 06:10

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams tā steigušies atpakaļ pie bērniem, ka pārkāpuši etiķeti

Jauns.lv

Kembridžas hercogu pāris nesen kā atgriezies mājās no vizītes Kambrijas grāfistē Lielbritānijā. Ketrīna un Viljams tik ļoti steidzās pie saviem trim bērniem, ka teju skriešu devās pāri karaliskajam zālienam.

Vizītē uz Kambrijas grāfisti Kembridžas hercogiene Ketrīna un princis Viljams devās bez saviem bērniem. Piecus gadus veco Džordžu, četrus gadus veco Šarloti un gadu veco Luisu vecāki bija spiesti atstāt mājās auklītes uzraudzībā. Tā vien šķiet, ka Viljams un Ketrīna bija tik ļoti noilgojušies pēc bērniem, ka atgriežoties mājās, gandrīz skriešus devās pie viņiem… skrienot pāri zālienam.

Video, kurā pāris redzams soļojam pa karalisko zālienu, kas neoficiāli simbolizē Lielbritānijas godību, ātri vien izplatījies internetā visā plašajā pasaulē.

foto: BACKGRID/All Over Press/ Vida Press

Kembridžas hercogu ģimenes fani sajūsminājušies par gādīgajiem vecākiem, kas tik tikko atturējušies no skriešanas pie bērniem, kas viņus jau gaidīja. Lielbritānijas mazie troņmantnieki patiešām ļoti gaidīja vecāku pārrašanos. Cieši piespiedušies pie sētas, viņi vēroja, kā mamma un tētis steidzas pie viņiem.

Kembridžas hercogu ģimene rotaļājas Keitas radītā dārzā

Kuplā Kembridžas hercogu ģimene iemūžināta, rotaļīgā noskaņojumā pavadot laiku Čelsijas ziedu izstādes dārzā. Mazie ķipari redzami, spēlējoties viņu mātes, Kembridžas ...

gallery icon
7

“Lūk, tie ir īsti vecāki!”, “Kāpēc gan tas ir tik mīļi?”, “Ketrīna un Viljams tik ļoti mīl savus bērnus”, “Neiedomājami mīlīgs video” – šādus un līdzīgus komentārus sociālajos tīklos atstājuši karaliskās ģimenes fani.

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon
24

Prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas bērni princis Džordžs un princese Šarlote apmeklē princeses Eiženijas kāzas

gallery icon
28

Karaliskajā kapelā nokristī mazo princi - Viljama un Ketrīnas jaunāko bērnu

gallery icon
8

Hercogiene Ketrīna atpūšas ar bērniem, tērpusies "Zara" zīmola kleitiņā

gallery icon
11