foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: sieviete, kuras pagalmā nofilmēts dīvainais radījums, noliedz, ka tas bijis viņas dēls
Kameru fiksētais savādais radījums Vivianas pagalmā.
Trakā pasaule
2019. gada 17. jūnijs, 11:15

VIDEO: sieviete, kuras pagalmā nofilmēts dīvainais radījums, noliedz, ka tas bijis viņas dēls

Jauns.lv

Sieviete, kuras pagalmā novērošanas kamera nofilmēja dīvainu radījumu, atzīst, ka par redzēto ir nobijusies un viņai nav izskaidrojuma, kas tas varētu būt. Redzētais sociālo tīklu lietotāju starpā raisījis spekulācijas par radījuma izcelsmi. Uz jautājumu, vai tas varētu būt sievietes 9 gadus vecais dēls Bobijs, Gomesa atbildēja: "Es viņu naktī nelaistu vienu ārā."

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kolorādospringsas iedzīvotāja Viviana Gomesa atklāj, ka pirmie vārdi, pārskatot novērošanas kameras video, bijuši - "Kas pie velna?"

foto: Ekrānuzņēmums
Kameru fiksētais savādais radījums Vivianas pagalmā.

"Es pamodos svētdienas rītā un ieraudzīju šo savās kamerās. Cenšos tikt skaidrībā, kas tas ir? Sākumā es ieraudzīju ēnu, kas gāja gar manām namdurvīm, bet pēc tam šo radījumu. Vai vēl kāds savās kamerās to ir redzējis? Pārējās divas kameras kaut kādu iemeslu dēļ to nenofilmēja," raksta sieviete.

Video redzams mazs, mistisks radījums, kurš līdzinās citplanētietim. Dīvainā gaitā noslēpumainā būtne paiet garām automašīnai un tuvojas ielai.

foto: Ekrānuzņēmums
Viviana kategoriski noliedz, ka tas varējis būt dēla pastrādāts joks.

Video "Facebook" skatīts jau 15 miljonus reižu, kā arī pie tā atstāti tūkstošiem komentāru.

Sieviete sniedza interviju vietējam TV kanālam "Inside Edition". Gomesa domā, ka radījums mēģinājis iekļūt viņas mājā, bet tad iemūžināts kamerā. Viņa skaidro, ka novērošanas sistēma ieprogrammēta, lai tā veiktu 10 sekunžu ierakstu, līdz ar to Gomesai nav skaidrs, kur radījums devies pēc tam, kad aizgājis līdz ielai.

Daži apgalvo, ka tas ir citplanētietis. Citi runā, ka tas atgādina elfu "Dobiju" no filmas "Harijs Poters". Ir arī tādi, kuri uzstāj uz to, ka video ir rediģēts, bet Gomesa to noliedz. Iespējams, loģiskākais izskaidrojums ir komentārs par to, ka tas ir bērns, kurš galvā uzvilcis šortus un flip-flopus, jo bērni reizēm mēdz darīt dīvainais lietas.

foto: Facebook
Gomesas 9 gadus vecais dēls Bobijs.

Izrādās, ka Vivianai ir 9 gadus vecs dēls Bobijs, bet sieviete kategoriski noliedz, ka tas varējis būt viņš.

Gomesa sacīja: "Es viņu naktī nelaistu vienu ārā."

Noraizējušies kaimiņi zvana uz vietējo radio un ziņo, ka esot nobijušies, kā arī aicina veidot patruļu, kas apkārtnē uzraudzītu drošību.

foto: Ekrānuzņēmums
Kaimiņos dzīvojošā Keisija Edija apgalvo, ka neko tādu iepriekš savā dzīvē nav redzējusi un ir nedaudz nobijusies.

Keisija Edija dzīvo kaimiņos un apgalvo, ka apkārtnē nav neviena bērna, kurš atbilstu video redzamā radījuma izmēriem. Viņa neko tādu iepriekš savā dzīvē nav redzējusi un nedaudz ir nobijusies.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās