Pola Makartnija 56 gadus vecā sieva parāda lielisku figūru. Pludmales FOTO
Pols Makartnijs ar sievu Nensiju Ševelu atpūšas Sentbārtas salā.
Slavenības

Pola Makartnija 56 gadus vecā sieva parāda lielisku figūru. Pludmales FOTO

Jauns.lv

Leģendārās grupas „The Beatles” dalībnieks Pols Makartnijs (73) ar sievu Nensiju Ševelu (56) devies romantiskās svētku brīvdienās uz slavenību iecienīto Sentbārtas salu Karību salu arhipelāgā.

Pola Makartnija 56 gadus vecā sieva parāda lielisk...

Mīļi apskāvuši viens otru, Pols Makartnijs ar sievu, uzņēmēju un sabiedrības dāmu Nensiju Ševelu, pastaigājās gar jūras krastu Sentbārtas salā. Leģendārais mūziķis bija tērpies debeszilos peldšortos, bet viņa 17 gadus jaunākā sieva toņos ļoti saderīgā tumši zaļā peldkostīmā. Abi galvā bija uzlikuši salmu cepures un acis no spilgtajiem stariem paslēpuši aiz saulesbrillēm. Lai gan Ņujorkā dzimušajai Nensijai jau drīz būs 60 gadi, viņas kājas izskatījās nevainojami slaidas, bet vēders plakans kā modelei.

Makartnijs un Ševela apprecējās 2011. gadā pēc četru gadu ilgas draudzības. Pāris salaulājās draugu un ģimenes klātbūtnē Vestminsteras dzimtsarakstu nodaļā – turpat, kur rokmūzikas veterāns precējās ar savu pirmo sievu Lindu Makartniju.

 

Pols Makartnijs ar sievu Nensiju Ševelu Sentbārtas salā

Ziemassvētku brīvdienās „eksbītls” Pols Makartnijs ar sievu, uzņēmēju un sabiedrības dāmu Nensiju Ševelu, atpūtās slavenību iecienītajā Sentbārtas salā Karību salu ...

Pols Makartnijs apprecējies trešo reizi

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press