Slavenības
2019. gada 5. jūnijs, 16:13

Prinča Harija draugi žēlojas, ka Meganas dēļ esot izstumti no paziņu loka

Jauns.lv

Kad gan Megana Mārkla varēs mierīgi atvilkt elpu? Tā vien šķiet, ka Saseksas hercogienei katru dienu jāsaskaras ar kādu jaunu drāmu. Jaunākās ziņas vēsta, ka prinča Harija draugi esot dusmīgi uz Meganu, jo viņa tos izstūmusi no Harija dzīves.

foto: David Sims/WENN.com/Vida Press
Princis Harijs un Megana Mārkla.

Baumas par to, ka prinča Harija biedri esot izstumti no viņa draugu loka, aizsāka TV personība Lizija Kandija, izsakoties, ka jaunajā ģimenē Megana esot „noteicēja”.

„Tā kā manu paziņu lokā ir daudzi Harija draugi, bet viens no viņiem ļoti tuvs draugs, – esmu dzirdējusi, ka Megana viņus visus izstūmusi no šī loka,” Lizija Kandija izteikusies radiostacijas „talkRADIO” intervijā. „Viņš bija ļoti labs, uzticams draugs – piesedza Hariju, vienmēr nostājās viņa pusē. Tagad viņš ir izgrūsts ārā.”

Megana Mārkla un princis Harijs draugu kāzās

4. augustā savu 37. dzimšanas dienu svinēja Saseksas hercogiene Megana, svētkus atzīmējot kāda cita pāra īpašajā dienā - vīra draugu ...

gallery icon
25

Kandijas teikto daži gan apšauba, izsakot minējumu, ka sieviete, iespējams, vēlas apzināti radīt ažiotāžu, šādi reklamējot savu nesen iznākušo grāmatu. Intervijā Kandija par Meganu izteikusies, ka reiz bijusi viņas draudzene, bet hercogiene ne no šā, ne no tā sarāvusi draudzības saites, neko nepaskaidrojot. Varbūt šis ir viens no iemesliem, kāpēc publiski parādīt Meganu ne tajā labākajā gaismā?

Tiesa, šī nav pirmā reize, kad izskan runas par to, ka prinča Harija senie draugi nav sajūsmā par Saseksas hercogieni. Maijā demonstrētajā dokumentālajā filmā „Meghan and Harry Plus One” biogrāfe Andžela Levina paudusi savu viedokli par to, kāpēc, viņasprāt, dažiem cilvēkiem no Harija paziņu loka nepatīk prinča jaunā sieva. „Es domāju, ka viņa nav populāra draugu lokā, jo viņi dievina Hariju, un viņiem šķiet, ka tagad Megana ir uzmanības centrā,” izteikusies Levina.

Hercogiene Megana un princis Harijs dodas uz princeses Eiženijas kāzām

gallery icon
21

Šādus apgalvojumus nereti nākas dzirdēt, ja sieviete ir spēcīga personība, ar savu viedokli un nebaidās iestāties par to, kam tic, – tajā skaitā arī par ģimenes interesēm, ja ir sajūta, ka konkrēta rīcība konkrētos apstākļos būs labākais risinājums. Neviens „no malas” nevar pateikt, kāda drāma risinās Meganai ar Harija draugiem, ja tāda vispār ir. Ja viss notiek, kā to pasniegusi Kandija, arī tad būs vēl daudz publiski neiztirzātu iemeslu, kas novedis pie šāda rezultāta.

Megana Mārkla apmeklē Diānas māsasmeitas kāzas

Princis Harijs ar sievu Saseksas hercogieni Meganu apmeklēja māsīcas Sēlijas Makorkodeilas un Džordža Vudhausa kāzas. Sēlija ir Velsas princeses Diānas ...

gallery icon
11

Galu galā Harijs un Megana ir sabiedrībā labi zināms pāris ar mazu bērnu. Iespējams, ka izskaidrojums ir pavisam vienkāršs: Harijam kā precētam vīram un jaunajam tēvam tagad vairs nav tik daudz brīvā laika, lai izklaidētos ar saviem Ītonas skolas laika draugiem. Tas ir normāli. Cilvēki pieaug. Viņu dzīvē parādās jaunas prioritātes.

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon
12

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē draugu kāzas Jamaikā

Princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi kā pāris apmeklējuši Harija labākā drauga kāzas Jamaikā. Mācītājs, kurš laulājis jauno pāri, ...

gallery icon
33

Princis Harijs tusē naktsklubā un ielec baseinā ar visām drēbēm

gallery icon
7